Branchenieuws

SaySimple lanceert unieke training voor klantenservice afdelingen: Conversational Writing

Kevin van der Storm

SaySimple, expert op het gebied van messaging en klantcontact, brengt een nieuwe serie schrijftrainingen op de markt. Bedrijven kunnen zich vanaf heden aanmelden om hun werknemers te laten bijscholen in de kunst van klantconversaties. Deze trainingen worden gegeven in samenwerking met Jerry Downing en Anouk Steenbruggen, de bewezen talenten achter de klantenservice van o.a. Transavia, Filling Pieces en Patagonia.

Een goede toepassing van messaging wordt een steeds fundamenteler onderdeel van de customer service strategie. Het helpt bedrijven om dichter bij hun klant te komen en te blijven. SaySimple Academy helpt customer service professionals betere gesprekspartners te worden. De training Conversational Writing geeft inzicht in hoe je de juiste toon aanslaat, berichten persoonlijk maakt en optimale informatievoorziening voor de klant faciliteert.

Het voeren van verrassende conversaties is van belang om klanttevredenheid hoog te houden. Om de klant van vandaag te kunnen verbluffen, moet je je woorden en emoji’s wegen. Dat onderschrijven ook Jerry Downing en Anouk Steenbruggen.

Jerry Downing: “Vijf jaar geleden introduceerde Transavia als eerste vliegmaatschappij messaging, samen met SaySimple. De resultaten waren verbluffend, met zelfs concrete conversie en daling van kosten als gevolg. Die ervaring zetten we graag in om bedrijven te helpen om de juiste toon te zetten en deze snelgroeiende markt te navigeren.”

Anouk Steenbruggen: “Sinds mijn eerste rol als Customer Service bij Bloomon werk ik al samen met SaySimple. Bij iedere opdracht die ik aanneem, kijk ik samen met hen hoe ik het contact met klanten persoonlijker en toegankelijker kan maken.”

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen, Communicatiemanagement, Loopbaan of User experience.

0
0
0
0