Tools

Smart speakers om ouderen aangesloten te houden. Juist nú!

Emma Zorgt

Emma Zorgt is een digitale spraakassistent waarmee onze ouderen in contact kunnen blijven met hun naasten. Om in deze uitzonderlijke tijden te helpen is Emma Zorgt tijdelijk gratis gemaakt. Bovendien heeft Emma nu 1000 smart speakers met een flinke korting beschikbaar.

Ouderen en smart speakers?
Onlangs onderzochten de ANBO (ouderenbond) en Google of ouderen eigenlijk wel overweg kunnen met smart speakers. De resultaten uit een onderzoeksinitiatief met de naam Project Zilver zijn bemoedigend. Ouderen accepteren smart speakers en kunnen er goed mee overweg. Ze hebben wel wat extra begeleiding nodig bij installatie en gebruik.

Emma Zorgt houdt een oogje in het zeil
Emma Zorgt is een spraakassistent die werkt op de smart speakers van Google. Emma checkt een aantal keer per dag of je naasten oké zijn. Je stelt per dag tijdvakken in waarbinnen ze zich via hun smart speaker bij Emma moeten melden. Doen ze dat niet, dan krijgen de ingestelde contactpersonen een waarschuwingsbericht. Zo helpt Emma je om in contact te blijven met de mensen voor wie je zorgt. Via Emma Zorgt kunnen je naasten ook spraakgestuurd hulp inroepen.

Smart speakers met korting
Emma Zorgt heeft een mooi aanbod samengesteld, zodat je de komende tijd in goed contact kan blijven met je naasten. Je krijgt nu tijdelijk een Google Nest Mini smart speaker en het gebruik van de volledige Emma Zorgt spraakassistent voor € 40,99.

Je kunt dit pakket bestellen via de website. Daar vind je ook een uitgebreide en overzichtelijke handleiding voor installatie en gebruik van je smart speaker en Emma Zorgt.

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Tech.

0
0
0
0