Startupnieuws

SRM en Smartvoices bundelen krachten op het gebied van voice

Smartvoices

Voice-assistenten bieden gemak, snelheid en toegankelijkheid. Ze maken een exponentiële groei door, al bijna de helft van de consumenten (18-34 jaar) in Nederland maakt er gebruik van. SRM wil inspelen op deze snelle groei van voice marketing in Nederland. Zodat professionals de juiste kennis opdoen om voice als nieuw klantcontactkanaal optimaal te benutten binnen de totale marketingmix. Hiervoor bundelt SRM haar krachten met voice-pionier vanaf het eerste uur: Smartvoices. Samen introduceren ze de opleiding ’Voice Assistant Fundamentals’.

Carla Verwijmeren volgde in het verleden zelf diverse opleidingen op het gebied van Marketing en Communicatie bij SRM. Vanuit haar voormalige rol als senior marketing manager bij Centraal Beheer Achmea, startte ze in 2018 het eerste volledig gespecialiseerde Voice Marketing Agency in Nederland. “Voice is het snelst groeiende communicatiekanaal in onze markt. Wij vinden het belangrijk dat er binnen organisaties meer kennis wordt opgebouwd op dit terrein. De samenwerking met een professionele partij als SRM is daarin een mooie stap,” aldus Verwijmeren.

Maarten Nijboer, directeur SRM, over de samenwerking: “Voice gaat een belangrijke plaats innemen in het contact met de klant. Als communicatiekanaal en als distributiekanaal. Het is daardoor een belangrijk thema als onderdeel van het opleidingsprogramma van het SRM. Door de samenwerking tussen Smartvoices en SRM krijgen onze cursisten de kennis en ervaring om bij te dragen aan de ontwikkeling van voice marketing. Een noodzakelijk onderwerp voor iedere innoverende marketingafdeling die de komende jaren voorop wil blijven lopen.”

Aanmelden voor de opleiding Voice kan binnenkort. Maar wil je nu al meer weten, meld je dan aan voor de Kennis Break over Voice Marketing. Deze vindt plaats op donderdag 28 mei van 14 – 14.45 uur.

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen, Communicatie of Digital marketing.

0
0
0
0