Bedrijfsnieuws

Team ITG beste zakelijke dienstverlener Digital Marketing & E-commerce 2021

Team ITG

Technology-led marketingbureau Team ITG (voorheen e-Village) werd op 9 december 2021 uitgeroepen tot beste zakelijke dienstverlener in de MT1000, in de categorie Digital Marketing & E-commerce. De prestigieuze titel werd toegekend door de belangrijke beslissers en leiders van meer dan 2.000 organisaties in Nederland.

Team ITG is wederom dankbaar dat het harde werk en de toewijding van Team ITG wordt erkend in dit prestigieuze jaarlijkse onderzoek van MT1000 en Erasmus Centre for Business Innovation.

Kwaliteit en populariteit

Het gerenommeerde vakblad MT/Sprout vraagt jaarlijks aan duizenden zakelijke beslissers met welke dienstverleners zij graag samenwerken. Op basis van dit onderzoek wordt de MT1000 gepubliceerd. Bedrijven worden beoordeeld op de kernwaarden klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering en op de Net Promoter Score (NPS). Respondenten hebben per definitie gedurende de afgelopen drie jaar contact gehad met de bedrijven die ze beoordelen, waardoor de ranking gebaseerd is op ervaring en niet op reputatie. Team ITG kwam als allerbeste uit de verf voor Digital Marketing & E-commerce en is dus het meest gewaardeerde en gevierde digitale marketingbureau van Nederland.

Sjuul van der Leeuw, CEO Team ITG Europe: “Het harde werk en de toewijding van alle medewerkers van Team ITG zijn ongeëvenaard. Het is fantastisch dat dit ook door de leiders in de branche wordt gezien en erkend.

Het implementeren en uitvoeren van deskundige marketingautomatisering campagnes is een specialisme. We hebben meer dan 20 jaar ervaring, dus het is geen verrassing dat ons team niets liever doet dan die kennis overdragen en onze klanten begeleiden om de mooiste en allerbeste campagnes mogelijk te maken.

We passen ons serviceteam voortdurend aan en breiden het uit. Onlangs hebben we ons nieuwste Data Consulting Team geïntroduceerd, dat organisaties helpt door de wirwar aan data en data sources en dit om te zetten in maximaal effectieve marketingcampagnes. Met een scherp oog op de toekomst blijven we eersteklas service bieden aan onze aan ons fantastische portfolio aan klanten.. We stemmen onze software maar zeker ook services voortdurend af op de beweging en de behoeften van de markt.”

Team ITG’s next level services

Naast het ontwikkelen van game-changing marketing automation platform CanopyDeploy, werkt Team ITG ook samen met haar klanten aan het dagelijks uitdenken en uitvoeren van adembenemende marketingcampagnes De experts van Team ITG doen dit op projectbasis, of op vaste basis, dedicated voor de klant. Dit kan op afstand maar ook op locatie. Alles is mogelijk.

Naast de intensieve samenwerking met de specialisten van het marketingbureau, profiteren Team ITG klanten ook van een altijd beschikbare supportdesk, regelmatige één-op-één-trainingssessies, een scala aan nuttige informatie in het kenniscentrum en een zeer betrokken persoonlijke accountmanager. Ieder klantniveau wordt voorzien van deskundig advies en kennis om mee te nemen op hun digitale marketingreis. De prestigieuze titel van de MT1000 is tekenend voor de toewijding waarmee Team ITG zich om haar klanten bekommert. Een trend die het ambitieuze bureau de komende jaren alleen maar wilt doorzetten.

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Loopbaan.

0
0
0
0