Bedrijven & Organisaties

Touch Network breidt verder uit met overname Sparco Loyalty Solutions

Touch Network

Touch Network en Mentha zetten samen de volgende stap om de organisatie te verstevigen en verdere groei te realiseren. Per 1 november 2022 wordt Sparco Loyalty Solutions toegevoegd aan de groep. De krachtenbundeling van Touch Network en Sparco versterkt de positie van de groep in de loyalty-markt en verbreedt het producten- en dienstenaanbod.

Touch Network is een specialist in loyalty-, incentive- en promotie services die eind 2021 is ontstaan door het samenvoegen van de bedrijven Touch TVCC (Tickets, Vouchers, Codes, Cards), Touch Incentive Marketing en Jibe Commerce. Een investering van Mentha faciliteerde de samenvoeging en maakt, samen met de overige aandeelhouders, de uitvoering van een versnelde groeistrategie mogelijk.

Met de overname van Sparco Loyalty Solutions is de volgende stap in deze strategie gezet. Sparco biedt smart loyalty proposities voor bedrijven die meer uit hun klantenbestand willen halen, waaronder volledige loyaliteitsprogramma’s, fulfilment diensten, en logistiek. Het aanbod van Sparco focust zich op (hoogwaardige) producten, waar de expertise van Touch Network met name ligt bij belevingen.

Na de samenvoeging zal Touch Network zich gaan focussen op internationale groei om zich te positioneren als een dominante Europese speler in de loyalty- en incentive markt.

Dennis van den Berg, oprichter van Touch en de CEO van Touch Network:
“Door de krachten te bundelen kunnen we onze bestaande en toekomstige klanten beter en breder bedienen. De overname van Sparco maakt verdere uitbreiding en groei mogelijk op het gebied van product content en fulfilment, waardoor we nog steviger in de markt komen te staan. Tevens worden er diverse synergieën gerealiseerd, bijvoorbeeld op IT-gebied. Onze klanten profiteren van een solide loyalty-platform als resultaat.”

Paul von Stockhausen en Denis Stranders, oprichters en Managing Directors van Sparco Loyalty Solutions:
“De ambities en drive binnen zowel Touch Network als Mentha sluiten perfect aan op ons groeiscenario. Het samengaan zorgt voor een hele stevige plek in de loyalty-markt. Onze opdrachtgevers zullen direct profiteren van de uitbreiding van onze loyalty-diensten en de sterke slagkracht op IT.”

——-
Over Touch Network
Met meer dan 25 jaar ervaring is Touch Network een autoriteit op het gebied van de ontwikkeling en uitvoering van loyaliteitsprogramma’s, added value promoties, employee benefits programma’s, incentive marketing en ticketing. Touch bedient hierbij zowel BtoB, BtoC als BtoE doelgroepen. Touch heeft alle disciplines in huis en is daardoor hét full-service incentive marketing bureau van de Benelux. De aankomende jaren blijft Touch zijn leiderschapspositie zowel in Nederland als internationaal versterken.

Over Sparco Loyalty Solutions
Sparco biedt effectieve loyaliteitscampagnes voor bedrijven die meer uit hun klantenbestand willen halen. Al 20 jaar gaat Sparco met zijn opdrachtgevers aan de slag om de loyaliteit van hun klanten te verbeteren. Als ervaren partner helpen zij klanten van strategie en analyse tot en met de uitvoer. Hierbij onderscheiden zij zich met een hoogwaardig productaanbod en uitstekende fulfilment diensten. Opdrachtgevers zijn toonaangevende spelers in branches zoals Automotive, Bouw, Energie, Food, ICT, Luchtvaart en Telecom en zijn verspreid over de hele wereld.

Over Mentha
Mentha is een onafhankelijke private equity-maatschappij die investeert in gevestigde, middelgrote en winstgevende bedrijven met flinke groeipotentie. Mentha is actief betrokken bij ondernemingen in haar portfolio en ondersteunt managementteams bij het realiseren van ambitieuze groeiplannen via zowel organische groei, internationale expansie en/of een buy-and-build-strategie. Hiermee creëert Mentha sterkere en grotere bedrijven met aanzienlijke strategische waarde.

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of HR.

0
0
0
0