Bedrijfsnieuws

Unlimited PR wordt UPR Agency

UPR Agency

Het toonaangevende onafhankelijke Benelux PR & communicatiebureau UPR lanceert vandaag haar nieuwe website. Dit is meteen de kick-off van de vernieuwde positionering van het multidisciplinaire UPR Agency. UPR, dat sinds 2000 bestaat, telt bijna 50 medewerkers en werkt voor vele nationale en internationale opdrachtgevers en merken. Met haar vestigingen in Amsterdam, Antwerpen en Brussel integreert UPR Agency haar 360° communicatie expertise middels communicatie touchpoints wat resulteert in gedreven strategieën, plannen en campagnes. De baseline van UPR Agency is daarom ‘UPR – connecting the dots for you’. 

Aan het hoofd van UPR Agency staan 4 partners: Lilian Custers die het kantoor in Amsterdam leidt en founder is van UPR Netherlands, Wendy Jaspers en Christian Van Haute die de Antwerpse vestiging leiden en founders zijn van UPR Belgium en Erik Struys die het kantoor van Brussel leidt en founder is van UPR business & consumer.

UPR Agency treedt met de nieuwe website, een vernieuwde huisstijl en versterkte positionering een nieuw tijdperk in met een focus op de verbreding en verdieping van haar expertise, services en klantenportefeuille.  De kernactiviteiten van het kantoor zijn pers, influencers en stakeholders relaties op het vlak van fashion, beauty, lifestyle, consumer, corporate, sustainability en CSR communicatie. Daarnaast maakte UPR de voorbije jaren naam en faam op het terrein van brand activation events, Influencer marketing en marktonderzoek. Het kantoor versterkte tevens haar aanbod en expertise in crisis communicatie, content marketing, branded journalism en storytelling en breidde haar activiteiten in mediaplanning en native advertising sterk uit.

Lilian Custers over het nieuwe UPR Agency: “UPR is een bureau dat al sinds 2000 succesvol en effectief samenwerkt op Benelux niveau, in een dynamisch, zeer snel veranderend medialandschap en daarom is het tijd voor een strategische, herpositionering, die voor zowel lokale als globale merken en organisaties zichtbaar is. We zijn lokaal sterk verankerd en globaal steeds relevanter geworden dat is wat we merken, zien en vooral ook sterk omarmen”.

UPR Agency wil de komende jaren versneld verder groeien in de domeinen waar het van oudsher het sterkst staat: fashion-, beauty-, design-, travel-, consumer- & FMG merken, retailers, industriële bedrijven, fabrikanten van bouwmaterialen, vastgoedspelers, dienstverleners, federaties en NGO’s.

“UPR is pionier in influencer relations, content marketing, digitale communicatieen de integratie ervan in onze multimediale strategieën. Met onze vernieuwde positionering en website maken we onze unieke expertise concreter voor onze doelgroepen die steeds vaker zoeken naar communicatie professionals met een bewezen multidisciplinaire track,” besluiten Wendy Jaspers en Christian Van Haute.

“Onze strategische focus op een 360° communicatie-aanpak is een belangrijke USP voor onze klanten. Zij hebben in het agile communicatielandschap nood aan een strategisch klankbord en consultancy die effectieve campagnes uitwerkt met meetbare resultaten. Met deze KPI-gedreven aanpak zijn we een witte raaf in de pr & communicatiewereld, waar de meeste kantoren zich ofwel meer corporate ofwel meer lifestyle en consumer positioneren. UPR Agency biedt met haar 360° expertise en teams de meest geïntegreerde waaier aan communicatiediensten,” aldus Erik Struys.

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


0
0
0
0