Bedrijven & Organisaties

VPRO gaat in zee met HERC voor nieuwe campagne

HERC

Na een kennismaking en strategische sessie gaat HERC, onderdeel van het ACE-netwerk, aan de slag voor de crossmediale omroepvereniging VPRO. Aan HERC de taak om, samen met de VPRO, een merk- en activatiecampagne te ontwikkelen om nieuwe generaties aan te spreken. De VPRO heeft voor het laatst campagne gevoerd in 2016 met ‘Sponsor van de vooruitgang’.

Diederik Hoekstra, hoofd publiek & marketing VPRO: “De presentatie van HERC was erg overtuigend. Zij hebben de juiste visie en kennis in huis om onze complexe vraagstelling te beantwoorden. Hun uitgesproken en creatieve stijl sluit naadloos aan bij de VPRO. We kijken ernaar uit om met HERC de jongere, digital-first generatie te betrekken bij het gedachtegoed van de VPRO.'”

Emilio de Haan, ECD en Founder van HERC zegt: ”De VPRO is een droomklant. Ze geven ruimte aan onorthodoxe ideeën, talentvolle jonge makers en experiment. We kunnen niet wachten om de lange traditie van grensverleggende content kracht bij te zetten.”

Over HERC
HERC is een onafhankelijk creatief bureau voor branding, reclame en entertainment. Onderdeel van ACE, een netwerk van toonaangevende bureaus. HERC gelooft dat elk merk een plaats in de cultuur kan verdienen. Door klassiek merkdenken te combineren met populaire cultuur om zo groei te stimuleren. Zo creëert HERC Brand Heat. Het bureau zet zich in voor meer kleur binnen de creatieve industrie in dienst van vooruitstrevend werk. HERC heeft onder meer gewerkt voor merken als: ​​Tony’s Chocolonely, WFF, G-Star, HP, Young Capital, ArmedAngels, Van Gogh Museum, Daily Paper, Jobbird, Redline (x AṨAP Ferg) en Bols. Ga voor meer informatie naar www.herc.agency

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Campagnes.

0
0
0
0