Startupnieuws

WeMakeTheNews gaat over één maand live.

WeMakeTheNews

Op 15 april om 17:00 uur zal ons nieuwe nieuwsportal WeMakeTheNews online gaan. Vanaf vandaag is er een aankondiging te zien op de website.

Het concept van deze nieuwsportal is nieuw omdat het een innovatief platform is dat open staat voor professionele freelancers en onafhankelijke journalisten maar ook voor bloggers, burgerjournalisten en specialisten.

De auteurs behouden hun auteursrecht en kunnen het platform gebruiken om zelf hun eigen originele werk te publiceren. Middels een transparant verdienmodel kunnen auteurs aan elke lezer van hun artikel geld verdienen. De lezer betaalt alleen voor een gelezen artikel en kan een leestegoed via iDeal aanvullen. Er vindt vooraf geen filtering van artikelen plaats. Wel is er sprake van sterke monitoring op misbruik van vrijheid van meningsuiting en plagiaat.

De artikelen kunnen bestaan uit actueel nieuws, diepe analyses, onderzoek, opinies en recensies. De nieuwsportal is zowel geschikt voor een breed publiek met brede interesse maar ook voor specifieke niches is ruimte.

Vanaf vandaag is er een zgn. Countdown-klok te zien op de website, in de hoop daarmee de interesse te wekken van potentiële lezers en auteurs.

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Content.

0
0
0
0