Onderzoek & Trends

Winnaar van de Webhosting Snelheidstest 2023 bekend

Hostingvergelijker.nl

Op 28-03-2023 heeft Hostingvergelijker de resultaten van hun Webhosting Snelheidstest 2023 bekendgemaakt. Hieruit blijkt dat TransIP dit jaar als snelste WordPress hostingprovider uit de bus komt.

Hostingvergelijker.nl doet jaarlijks onderzoek naar de snelste hostingprovider. Dit jaar werden 12 bekende partijen onderworpen aan een uitgebreide snelheidstest.

Top 5 snelste hostingproviders

Uit de resultaten van de Webhosting Snelheidstest 2023 wordt duidelijk dat TransIP de grote winnaar is. Ook andere hostingproviders scoorden goed op het gebied van snelheid. De top 5 snelste hostingproviders 2023 ziet er als volgt uit:

1. TransIP
2. Hostinger
3. Cloud86
4. Antagonist
5. mijn.host

Webhosting Snelheidstest 2023

De Webhosting Snelheidstest 2023 richtte zich op de snelheid van hostingpakketten van twaalf hostingproviders: Vimexx, Antagonist, Mijndomein, Hostinger, SiteGround, WebOké, Strato, Versio, Esmero, Cloud86, Mijn.host en TransIP. Deze zijn geselecteerd op basis van prijs, specificaties en populariteit.

Om de snelheidstest eerlijk te laten verlopen, werd bij iedere webhost dezelfde website gebouwd. Hierbij werd gebruikgemaakt van WordPress. De snelheidstest is uitgevoerd met behulp van vijf verschillende tools: GTMetrix.com, Webpagetest.org, PageSpeed Insights, K6.io en Uptime.com.

Na voltooiing van de eerste testronde werden de websites geoptimaliseerd om sneller te laden. De geoptimaliseerde websites zijn vervolgens nog een keer getest. De resultaten van beide tests komen in het onderzoeksverslag uitgebreid aan bod.

Meer informatie over de snelheidstest en uitgebreide testresultaten is te vinden op de website van Hostingvergelijker.

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of SEO.

0
0
0
0