Gespot

Narrow-casting.nl: Blog over narrowcasting

0

Op Narrow-casting.nl vind je allerlei informatie over narrowcasting. Het is de eerste Nederlandse blog die zich specifiek richt op dit onderwerp. Marc Sytsema, eigenaar van Narrow-casting.nl, vertelt over de blog.

Wat is narrow-casting.nl?

“Narrow-casting.nl is de eerste Nederlandse weblog specifiek gericht op narrowcasting en bestaat al sinds 2005. Wij hebben de blog in 2011 in een volledig nieuw jasje gestoken. De blog is dé plek voor alle wetenswaardigheden omtrent narrowcasting in de breedste zin van het woord. Je vindt er actualiteiten, video-voorbeelden, bijzondere projecten, leveranciers en interessante whitepapers.”

Waarom dit initiatief?

“Narrowcasting was een aantal jaren geleden een enorme hype. Die belofte heeft het niet waargemaakt, maar de laatste jaren is er sprake van een soort ‘doorstart’ in een meer volwassen communicatievorm. Omdat het nog een zeer jong medium is dat moet evolueren, is het van groot belang van elkaar te leren en het ‘evangelie der narrowcasting’ goed te verspreiden. Om die reden deze blog.”

Hoe werkt narrow-casting.nl?

“Narrow-casting.nl werkt precies als elke andere blog. Veel (actuele) informatie, naslagwerken en mogelijkheden om te reageren of zelf een blog aan te leveren.”

 

Wat zijn de facts?

“De blog heeft een aantal jaren stilletjes op de plank gelegen en het aantal bezoekers werd steeds minder. Deze zomer is de blog opnieuw gelanceerd en wordt er wekelijks een nieuwsbrief uitgezonden naar enkele honderden geïnteresseerden. We hopen dat dit aantal snel zal stijgen.”

Wie is er betrokken bij narrow-casting.nl?

“De blog is in 2005 ooit opgezet door TDX in Dordrecht. Sinds 2010 is het uitstekende initiatief overgenomen door Merit Media in Breda. Onze doelstelling is dat Narrow-casting.nl een volledig onafhankelijk platform voor aanbieders en geïnteresseerden wordt. Zoals ik al aangaf: het gezamenlijk verspreiden van het ‘evangelie der narrowcasting’.