Over Trainingen

Over Frankwatching Trainingen

Sinds 2009 verzorgt Frankwatching trainingen als aanvulling op haar online kennisplatform. Inmiddels zijn we toonaangevend als opleider in het vakgebied (online) marketing en communicatie. In 2018 zijn we zelfs voor de vierde keer op rij uitgeroepen tot topopleider van Nederland (bron: Emerce 100).

We bieden trainingen over tientallen onderwerpen, zoals content & communicatie, commerce, SEO & analytics en social media en organiseren zo’n drie trainingen per week.

De experts als trainer

Onze trainers komen bij voorkeur uit ons eigen auteursnetwerk en zijn primair inhoudelijk expert in hun vakgebied. Ze verwerken de nieuwste informatie niet alleen in hun training, maar blijven die ook via ons blog delen, waardoor deelnemers ook na de training up-to-date blijven.

Wij vinden het belangrijk dat de opleidingsvraag van deelnemers goed wordt beantwoord en hechten daarom veel waarde aan kwaliteitsbewaking. Voorafgaand aan een training neemt de trainer dan ook contact met een deelnemer op. Na afloop wordt de training uitgebreid geëvalueerd en besproken met de trainer. Onze trainingen worden door de deelnemers erg hoog gewaardeerd en krijgen gemiddeld een 8.3!

Trainingsgids

Ook dit jaar hebben we in overleg met onze trainers weer een gevarieerd aanbod voor je samengesteld. We beantwoorden jouw opleidingsvraag dan ook graag! Kijk bij alle trainingen voor het complete overzicht of download onze trainingsgids (pdf).

Volg een training met je team

Wil je een training die helemaal op maat is gemaakt voor jouw organisatie? Dat kan natuurlijk ook! Lees meer over de mogelijkheden van incompany trainingen.