Over Trainingen

Sinds 2009 verzorgt Frankwatching vaktrainingen als aanvulling op ons online kennisplatform. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een van de belangrijkste aanbieders van trainingen op het vlak van marketing, social, content en SEO. We bieden trainingen over tientallen onderwerpen aan en organiseren zo’n drie trainingen per week.

De experts als trainer

Onze trainers komen bij voorkeur uit ons eigen auteursnetwerk en zijn primair inhoudelijk expert. Ze verwerken de nieuwste informatie niet alleen in hun training, maar blijven die ook via ons blog delen, waardoor deelnemers ook na de training up to date blijven. Bovendien zijn al onze trainers specialist in hun vakgebied.

Wij vinden het belangrijk dat de opleidingsvraag van deelnemers goed wordt beantwoord en hechten daarom veel waarde aan kwaliteitsbewaking.

Elke training wordt uitgebreid geëvalueerd en besproken met de trainer. Onze trainingen worden erg hoog gewaardeerd door de deelnemers, de gemiddelde rapportcijfers liggen tussen 7,5 en 8,5.

Trainingsgids

Ook dit jaar hebben we in overleg met onze trainers weer een gevarieerd aanbod voor je samengesteld. We beantwoorden jouw opleidingsvraag dan ook graag! Kijk bij alle trainingen voor het complete overzicht of download onze trainingsgids (pdf).

Wil je een training die helemaal op maat is gemaakt voor jouw organisatie? Dat kan natuurlijk ook! Lees meer over de mogelijkheden van incompany trainingen.

Trainer worden?

Wil je als trainer aan de slag en zelf trainingen geven via Frankwatching Trainingen? Laat het ons dan weten!

Aanmelden als deelnemer?

Wil je je aanmelden als deelnemer aan een van de trainingen, kijk dan in de kalender of ga dan naar onze pagina Inschrijven. Na je aanmelding ontvang je meteen een bevestiging..