Webinars Online trainingen vanuit huis of kantoor

Spijker snel en gemakkelijk je kennis over online trends en tools bij met een webinar van Frankwatching. Gewoon, vanachter je computer of op je tablet. In deze webinars geven Frankwatching-experts antwoord op jouw vragen over praktische online onderwerpen.

Locatie

{{$select.selected.value}}

Laatste reviews

Al onze webinars worden uitgebreid geëvalueerd en besproken met de trainer. Ze worden hoog gewaardeerd door onze deelnemers; het gemiddelde rapportcijfer is een 8! Wij zijn trots op onze experts en de enthousiaste reacties van onze deelnemers. Deze reacties delen we graag met je.

Webinar Affiliate marketing

Jennifer vertelde heel enthousiast en het uur vloog voorbij. Inhoudelijk gezien was het erg inspirerend. Ik heb er veel van geleerd, maar besef nu ook dat er veel meer bij…

Danielle van Schaik

Webinar SEO-teksten optimaliseren

Heel nuttig. Toegankelijk - goed te volgen ook als je minder ervaring het met websites schrijven. Duidelijke gestructureerde (structuur! ;-) ) opbouw. Veel handige tools, direct te gebruiken. Veel tips/adviezen…

Froukje Stoffelsma

Webinar SEO-teksten optimaliseren

Interessante info om praktisch aan de slag te gaan. Je ontvangt handige tips waarmee je zelf onmiddelijk aan de slag kan.

Daphne Storms

Webinar LinkedIn marketing

Goede tips en links. Goede actuele informatie, bijvoorbeeld over de nieuwe features op het bedrijvengedeelte van LinkedIn.

Tommie Rombouts