Staan jouw marketingactiviteiten de komende weken ook op een laag pitje? Maak gebruik van de rustige zomerperiode om je kennis bij te spijkeren. Met de Webinar Summerdeal krijg je 30% korting op 4 webinarpakketten. Schrijf je nu in en begin direct met leren!

Locatie

{{$select.selected.value}}

Meer tonen
We are Watching...

Laatste reviews

Al onze webinars worden uitgebreid geëvalueerd en besproken met de trainer. Ze worden hoog gewaardeerd door onze deelnemers; het gemiddelde rapportcijfer is een 8! Wij zijn trots op onze experts en de enthousiaste reacties van onze deelnemers. Deze reacties delen we graag met je.

Webinar Opvallen met content op social media

Het webinar Opvallen met content op social media geeft in een uur tijd precies die handvatten die je nodig hebt om nog effectievere en betere content te maken voor social…

Mariska Booda

Webinar Opvallen met content op social media

Onderhoudende webinar met m.i. toch wel wat veel open deuren. Een en ander van opgestoken maar bleef wel erg basic. Vragen gesteld maar die werden genegeerd (?).

Sjoerd Jaspers

Webinar SEO-teksten optimaliseren

Zeer informatief en concreet, fijn om achteraf al het materiaal te ontvangen zodat je niet mee hoeft te schrijven.

Sabine

Webinar Opvallen met content op social media

Praktische tips gekregen voor het aanbieden van aansprekende content op social media. In 5 stappen aangeboden. Luchtig en praktisch opgezet.

Suzanne