Branded webinars en online bedrijfstrainingen

Live, visueel en interactief; weinig mooiere vormen van kennisdeling dan een webinar. En bovendien een effectieve manier om leads te genereren, naamsbekendheid op te bouwen en jouw organisatie als een autoriteit neer te zetten binnen specifieke topics.

Branded webinars

Wil je waardevolle leads genereren? Dan organiseer je samen met Frankwatching een branded webinar. Jij regelt een goed verhaal, wij organiseren de techniek, een slimme campagne en deelnemers die midden in jouw doelgroep staan. Je deelt je verhaal tijdens het branded webinar met onze community en achteraf ontvang je de contactgegevens van de deelnemers. Na het live webinar kunnen we met de webinaropname nog extra leads genereren.

En een webinar levert meer op dan alleen leads. Je kunt je verhaal live en in beeld vertellen, je gezicht laten zien, je organisatie op een andere manier presenteren. Daarbij brengt de interactie met deelnemers je verhaal tot leven: je deelt je scherm, stelt deelnemers vragen en stimuleert discussie.

Frankwatching Webinars

Webinars op maat

Duizenden manieren om een webinar in te zetten en evenveel doelen die je ermee kunt bereiken. Denk bijvoorbeeld aan webinars op maat om je personeel verspreid over meerdere locaties te trainen, zonder onnodige reis- en verblijfkosten.

Bestaande webinars of maatwerk, alles is mogelijk. Meedenken doen we graag, ook over de inhoud, samen met onze online trainers.

Meer weten over de webinars van Frankwatching?

Wil je meer weten? Een persoonlijk voorstel? Benthe Bemelman, Productmanager Webinars & Webcare bij Frankwatching, vertelt je graag meer over de mogelijkheden van webinars voor jouw organisatie. Je kunt haar bereiken op telefoonnummer +31 6 12 67 18 87Mailen kan ook: webinars@frankwatching.com.