BloggersBox: editie woensdag

0

[[image:bloggersbox.jpg::right:1]]— BloggersBox: vandaag gelezen in Frankwatching's e-mailbox — In deze dinsdageditie van de BloggersBox nieuws van JungleRating over de beste financiële website van Nederland (TNT), over het onderzoek Online marketing trends van SearchResult, over e-folders.nl waar consumenten vanaf nu kunnen kiezen tussen bezorging in de bus of in de e-mailbox en over de lancering van Celebscene.nl, alweer een nieuwe scene van Yourscene.

Financiële website TNT voor derde keer de beste

[[image:tntfinance.jpg::right:0]]Voor de derde keer op rij is de website van TNT uitgeroepen tot de beste financiële website in Nederland. Dit blijkt uit onderzoek in het kader van de Henri Sijthoff-Prijs waarbij de kwaliteit van financiële websites wordt beoordeeld. De lijst met de 50 beste bedrijvensites, de FD top-50, is vandaag tijdens de uitreiking van de Henri Sijthoff-Prijs 2006 bekendgemaakt. Uit een benchmark-onderzoek naar de websites van de Dow Jones-index bedrijven blijkt tevens dat de kwaliteit van Nederlandse financiële websites hoog is. Het onderzoek is uitgevoerd door JungleRating (zie het volledige bericht) of download het artikel van Het Financieele Dagblad (pdf – 181Kb).

SearchResult Onderzoek Online Marketing Trends 2007

[[image:searchresult.jpg::right:0]]Waarop gaan de Nederlandse online marketeers zich komend jaar richten? Waar wordt meer budget voor vrijgemaakt? Komt de nadruk meer op Search Engine Advertising (SEA) te liggen of juist meer op optimalisatie (SEO)? Met het SearchResult onderzoek Online Marketing Trends 2007 wil SearchResult het online marketing landschap in kaart brengen, zodat de online marketing activiteiten in 2007 vergelijkbaar zijn met het gemiddelde uit de branche. De enquête is anoniem en de resultaten zullen eind november bekend worden gemaakt. Deelnemen aan de enquête (met kans op gratis zoekmachinecampagnes en -onderzoek) duurt 10 minuten en kan hier.

Huis-aan-huis folders online gebundeld

[[image:e-folders.jpg::right:0]]Door de samenwerking van ilse media en e-folders.nl kunnen consumenten vanaf nu kiezen: of een pakket blaadjes in de bus of een overzichtelijke nieuwsbrief in de mailbox. Daarnaast kunnen zij ieder moment van de dag alle folders en de laatste aanbiedingen bekijken op de site. Vrijwel alle grote verkoopketens (V&D, Xenos, Schoenenreus, Zeeman, Halfords etc.) werken mee aan de site. Bezoekers van de site kunnen daar uit hun favorieten kiezen in de sectie ‘mijn folders’. De persoonlijke favorieten worden dan aangekondigd en apart gehouden zodat de consument continu kan zien waar de beste aanbiedingen te vinden zijn. E-folders.nl is vanaf 1 september jl. onderdeel van ilse media. Het complete persbericht is te lezen bij ilse media.

Yourscene lanceert een nieuwe scene

[[image:celebscene.jpg::right:1]]Yourscene, een verzameling online communities die sterk met elkaar verbonden zijn maar allemaal een eigen gezicht hebben, heeft een nieuwe scene gelanceerd. Na Partyscene.nl, Urbanscene.nl, Fashionscene.nl, Summerscene.nl, Pozerscene.nl en DJScene.nl is nu Celebscene.nl gelanceerd. Celebscene.nl is een entertainment website voor jongeren. Van 'alleskunner' Paris Hilton, TMF-veejay Nikkie Plessen, Ellemieke Vermolen, Orlando Bloom en Lindsay Lohan: bij Celebscene lees je alles over de hoogte- én dieptepunten uit de levens van onze hotste celebrities. Ceelbscen biedt fashion-flaters, pikante paparazzi-foto's, maar ook reportages en binnenkort video-interviews. Binnenkort lanceert new rulez (onderdeel van ilse media) onder andere nog Girlscene.nl en Studentscene.nl.