Prijsvergelijk.nl introduceert video reviews

0

bloggersbox1.jpgVergelijkingssite Prijsvergelijk.nl voegt een nieuwe dimensie toe aan haar succesvolle internetsite. Naast gebruikerservaringen is het vanaf heden mogelijk video reviews te plaatsen bij de producten op Prijsvergelijk.

“Een beoordeling van een andere gebruiker geeft een goede indruk van een product. Maar wat is er duidelijker dan een video van het product waarop je kunt zien hoe het eruit ziet? Hoe het werkt, en hoe anderen er over denken?”.

logo_prijsvergelijk.jpgIn de nieuwe versie van Prijsvergelijk is het mogelijk voor gebruikers om hun mening over producten in video te geven. Andere consumenten kunnen dit via de site bekijken, en zo een compleet beeld van een product krijgen.


Voorbeeld productreview vanSamsung Nv10 op Unbeatable.com

Prijsvergelijk is één van de eerste grote vergelijkingssites die het gebruik van video integreert. Daarmee biedt het de consument de mogelijkheid om een aankoopbeslissing op meer dan alleen de prijs te baseren. Uniek is dat het plaatsen van video reviews ook mogelijk is via de populaire sites YouTube en Google Video. Hiermee maakt Prijsvergelijk het toevoegen van video’s nog laagdrempeliger. Om het gebruik te stimuleren geeft Prijsvergelijk iedere maand twee iPod’s weg aan gebruikers van deze nieuwe dienst.