Kom jij onze redactie als stagiair(e) versterken?

0

Op de redactie van Frankwatching gebeurt er elk uur wel weer iets, waarop actie moet worden ondernomen. Of het nou gaat om het instrueren van nieuwe auteurs, het redigeren van artikelen of het verslaan van evenementen: we kunnen wel wat goede ondersteuning gebruiken!

Daarom zoeken we een leergierige, hard werkende en flexibele stagiair met verantwoordelijkheidsgevoel.

Dus ben je een student aan de School voor Journalistiek of doe je een (HBO of WO) opleiding Communicatie? Heb je interesse in de onderwerpen waar Frankwatching zich mee bezig houdt? En heb je een sterk ontwikkeld taalgevoel?

Stuur dan een mail met de opleiding die je volgt, eventuele ervaring, je motivatie en de periode waarin je beschikbaar bent naar Frankwatching en zet in de onderwerpregel “stage redactie”.