Video, How to, Strategie

Hoe versterk je online marketingrelaties? Creëer een ‘ripple effect’!

0

Het meeste van wat je online doet, is gebaseerd op de opbouw van relaties. In deze aflevering van Webwatching spreek ik met Amerikaans entrepreneur en auteur Steve Harper, die gespecialiseerd is in het creëren en helpen groeien van online zakelijke relaties. Hij zegt dat hij het merendeel van zijn succes te danken heeft aan het opbouwen en versterken van relaties met business connecties.

Steve zegt dat een gezonde businessrelatie een win-winsituatie oplevert voor beide partijen. Het is daarbij essentieel om verder te kijken dan alleen de verkoop: zie de mens achter je klant. Begin niet met de behoeftes van jezelf, maar met de ander. Hoe kun je de ander helpen? En als je de ander niet direct kunt helpen, ken je iemand die dat wel kan? Als je in staat bent om de behoeftes van de ander voorop te zetten, creëer je al snel een ‘ripple effect’, waarvan de (business)voordelen naar je terug komen.

In deze video geeft Steve makkelijke tips en duidelijke stappen om een win-winsituatie te creëren voor jouw businessrelaties:

Om deze video of embedded content te zien, moet je marketing cookies accepteren.

Abonneer je op Webwatching

Wil je Webwatching elke week kijken? Abonneer je dan op het Frankwatching YouTubekanaal. Je kunt je ook abonneren op de podcast van Webwatching via iTunes:

Je kunt de podcast dan via iTunes bekijken of vanuit iTunes automatisch met je mobile device laten synchroniseren.