Video, How to

Hyves verwijderen of deactiveren? Zo doe je dat!

0

Ben je helemaal (of tijdelijk) klaar met Hyves en wil je van je account af? In deze video laat ik je zien hoe je je Hyves-account tijdelijk kunt deactiveren of compleet en definitief kunt verwijderen.

Accepteer cookies

Belangrijk om eerst te weten is dat je 2 opties hebt: je profiel deactiveren of je profiel helemaal, definitief verwijderen.

Hyves-profiel deactiveren

Als je je profiel deactiveert, wordt je uitgelogd en ben je niet meer vindbaar op Hyves. Al je informatie blijft wel bestaan, maar is niet zichtbaar en vindbaar. Om je profiel weer te activeren, hoef je alleen maar in te loggen. Stappen die in de video worden uitgelegd:

  • Ga naar deze pagina;
  • Hyves vraagt dan om de reden. Kies de optie die bij jou past en klik dan op deactiveren;
  • Vervolgens krijg je nog 1 melding: weet je het heel zeker? Klik op op “Ja: deactiveer mijn account.”;
  • Je Hyves-profiel is gedeactiveerd.

Om je profiel weer te activeren, hoef je dus alleen maar in te loggen.

Hyves-profiel verwijderen

De tweede optie is je Hyves-profiel definitief verwijderen. Dan wordt al je informatie en worden je foto’s, updates en memberships voorgoed verwijderd. Als je op een later moment dan weer op Hyves wil, dan zul je een nieuw profiel moeten aanmaken. Stappen die in de video worden uitgelegd:

  • Ga naar deze pagina;
  • Je krijgt een e-mail toegestuurd naar het e-mailadres dat gekoppeld is aan je Hyves-account;
  • Bevestig je account;
  • Geef de reden waarom je je account verwijdert en klik op OK;
  • Je Hyves profiel is voorgoed verwijderd.

Consequenties voor Goldmembership en Publieke Netwerken

Bedenk wel dat, als je een profiel hebt met Goldmembership en deze verwijdert, je Goldmembership ook weg is. Als je publieke Hyves of netwerken hebt opgericht, dan blijven die wel bestaan. Hyves selecteert dan willekeurig een nieuwe beheerder.

Elke week video’s van Frankwatching

Heel veel succes! Als je vragen hebt of als er iets niet lukt, laat dan hieronder zeker een reactie achter. En vergeet je je niet te abonneren op het Frankwatching YouTube-kanaal? Tot volgende week woensdag!