Infographic

Adverteren op social media? Dit zijn de juiste afmetingen [infographic]

0

Naast het regelmatig plaatsen van updates kun je op social media je doelgroep bereiken met advertenties. Zo breng je jouw content onder de aandacht van je volgers, vergroot je je naamsbekendheid en bereik je nieuwe fans. Weet je niet waar je moet beginnen? Zorg eerst voor een strategie, maar ook dat jouw advertentie in het juiste formaat staat.

Facebook, Twitter, Google Plus, LinkedIn & Instagram

En bij die laatste stap helpt de infographic van Flightpath je een handje. Dit Amerikaanse bureau heeft de afmetingen van advertenties op Facebook, Twitter, Google Plus, LinkedIn en Instagram op een rijtje gezet. Handig, want met dit overzicht kun je je advertentie in de juiste afmetingen ontwerpen en niet de fout ingaan dat je advertentie niet mooi overkomt. Met je advertentie in de juiste afmeting komt jouw boodschap nog beter onder de aandacht van je doelgroep en haal je er meer uit.

Wil je de afmetingen van advertenties op deze platformen bekijken? Scrol dan naar beneden om de infographic te bekijken. Klik op de afbeelding voor een groter exemplaar.

Adverteren op social media - de ideale afmetingen op een rij [infogrpahic]

Volg de hele serie Infographic Day. Ben je een liefhebber van infographics? Volg dan ook het Pinterestaccount van Frankwatching. Hier verzamelen we de beste infographics, screencasts en visuals over online en social.

Foto intro met dank aan Fotolia.