We wensen je warme feestdagen & dank je wel!

0

Hoewel je kerstdagen ongetwijfeld anders zijn dan anders, hopen we dat je alsnog warme feestdagen hebt.

Wij willen dit moment graag aangrijpen om je te bedanken voor je bezoek aan Frankwatching, voor je deelnames aan (online!) cursussen, trainingen, opleidingen, webinars en events, voor het aanbieden van uitdagende vacatures aan onze community en voor het delen van je kennis als auteur, trainer, spreker en adverteerder.

Bedankt dus iedereen die ervoor heeft gezorgd dat wij ook dit jaar konden doen wat we het liefste doen: mensen en organisaties helpen te leren, groeien en ontwikkelen en kennis delen over marketing, communicatie en customer. Met een speciaal bedankje voor het SEO-panel!

kerstborrel

Hopelijk kun je de tijd nemen om rustig terug te kijken op afgelopen jaar. Het is niet niets geweest en hetzelfde geldt voor de gevolgen. Neem tijd om het te verwerken en om het jaar goed af te sluiten.

Fijne feestdagen!