Partnercontent

Hunch maakt comeback op Dutch Search Awards

0

Markeer je kalender. Op 1 december vinden de Dutch Search Awards plaats. Voor iedereen die zoekt naar inspiratie op het gebied van digital advertising is deze avond een absolute must: alleen de allerbeste cases nemen het tegen elkaar op. En dit jaar kun je Hunch niet missen op de DSA. De creatieve automatiseringstool is niet alleen event-sponsor, maar is er ook om de meer dan 15 Hunch-aangedreven campagnes die strijden voor een award, aan te moedigen.

Hunch goes Holland

Anno 2023 is Hunch niet langer een geheim wapen voor groei van award-winnende bureaus. De krachtige tool werd het afgelopen jaar volop ingezet door verschillende gerenommeerde bureaus voor de creatieve productie en het testen van campagnes. Het resultaat? Meer dan 15 Hunch-powered campagnes zijn genomineerd voor een DSA-award. Dit jaar is Hunch dus niet alleen sponsor van de “Best Social Advertising Campaign”, maar juicht Hunch haar partners toe: Fingerspitz, Adwise, Maatwerk Online en Traffic Builders.

Van sponsor naar partner

Natuurlijk. Awards zijn een mooie bekroning op je werk. Maar wanneer je zoveel vooraanstaande marketeers in één ruimte hebt, waarom zou je ze niet vragen naar dé trends op het gebied van advertising? Dat is precies wat Hunch vorig jaar deed en daaruit kwamen waardevolle inzichten voort. Benieuwd welke trends de experts op DSA voor 2024 voorspellen? Ook dit jaar neemt Hunch haar groene bank weer mee naar de Dutch Search Awards. We nodigen je van harte uit om plaats te nemen en in gesprek te gaan met ons team.

Het geheime ingrediënt van winnende DSA-campagnes

Awards winnen met behulp van automatisering. Hoe werkt dat precies? Guy Schepers is Head of Paid bij Fingerspitz, het bureau met liefst 28 nominaties dit jaar, legt uit: “Dankzij automation zijn we véél minder bezig met handmatig werk en hebben we eindelijk tijd voor strategische klantgesprekken”. Weg met repetitief uitvoerend werk, zoals het uploaden van standaardbanners. Welkom creatieve, gepersonaliseerde ads: dankzij een tool als Hunch worden ad-elementen aangepast aan de interesses van de geselecteerde doelgroep. De juiste boodschap op het juiste moment op de juiste plek: dat is waar écht goede marketing om draait. 

Marketeer zijn alleskunners, dat is bekend. Maar om bovenstaande trends te volgen hoef je niet op zoek naar het schaap met de vijf poten. In 2023 kun je het inkopen van media volledig geautomatiseerd doen. Van het importeren van data tot het personaliseren van creatie door middel van die data. En van het opschalen van productie tot het daadwerkelijk lanceren van je campagne. Een tool als Hunch biedt hier een kostenefficiënte oplossing. Benieuwd hoe Hunch jouw bureau kan helpen groeien? Lees er alles over op deze pagina. Tot ziens op de Dutch Search Awards!