Campagnes & Cases

BENU bouwt aan verdere naamsbekendheid met vernieuwde merkcampagne

BENU

BENU lanceert haar vernieuwde merkcampagne; BENU. Ieder mens, andere zorg’. De campagne – die draait om slimme, persoonlijke en toegankelijke zorg – moet klanten bewuster laten kiezen voor BENU.

BENU is vooral bekend als apotheekketen (345 filialen). Met ruim 3,6 miljoen klanten en 3.500 medewerkers is BENU een van de grootste zorgverleners in Nederland. Het aanbod strekt van medicijnen, medische hulpmiddelen en zelfzorgproducten tot leefstijladvies.

“Onze ambitie is dat mensen bewust kiezen voor BENU. Dit kan alleen als mensen ons kennen en weten welke toegevoegde waarde wij bieden. Daarom worden in de vernieuwde campagne ook verschillende services uitgelicht. Zo kunnen klanten door de BENU Afhaalautomaat hun medicijnen ophalen wanneer het hen uitkomt, zijn ze met de BENU Medicijnscan altijd verzekerd van de juiste zorg en zorgt de BENU Herhaalservice ervoor dat hun medicijnen altijd op tijd besteld worden. Allemaal oplossingen die ieder mens helpen bij zorg op maat en meer gemak”, aldus Paméla Peters, directeur online & omnichannel bij BENU Nederland.

De campagne is ontwikkeld in samenwerking met reclamebureau True Ideas en wordt uitgerold op radio, online video, display en social media. Door de inzet van deze landelijke merkcampagne met stevige mediadruk is de verwachting dat er een goede stap wordt gemaakt in de groei van de BENU naamsbekendheid en dat meer klanten bewust kiezen voor BENU. In het najaar van 2023 staat de vervolgcampagne gepland.

Accepteer cookies

Over BENU
BENU zet zich dagelijks in voor de gezondheid van mensen. BENU is daar waar mensen behoefte hebben aan advies over een gezonde leefstijl, de juiste medicijnen, zelfzorgproducten en medische hulpmiddelen. Thuis, online (www.benu.nl) en in apotheken. BENU is met 3.500 medewerkers en ruim 3,6 miljoen klanten onderdeel van Brocacef Groep N.V., een groep van ondernemingen actief op het gebied van de gezondheidszorg. Bij Brocacef Groep werken ca. 5.400 medewerkers.

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Campagnes.

0
0
0
0