Bedrijven & Organisaties

Depositphotos uit Kiev lanceert wereldwijd een collectie van realtime oorlogsfoto’s

Vista

Vista’s in Oekraïne gevestigde contentplatform ‘Depositphotos’ lanceert wereldwijd een collectie van realtime oorlogsfoto’s om Russische Propaganda tegen te gaan. Vadim Nekhai, VP van VistaCreate en Depositphotos, stuurde gisteravond een e-mail naar alle in Rusland gevestigde klanten om hen te vragen de waarheid over de oorlog te verspreiden en om enkele verzoeken te doen.

Werknemers van Depositphotos en Vistacreate hebben een beeldcollectie gelanceerd tegen de propaganda die wordt verspreid door het Kremlin. De site toont real time beelden uit Kiev die worden bijgewerkt en gratis te gebruiken zijn voor je sociale media of nieuwskanalen. Dit materiaal wordt gratis aangeboden om mensen de waarheid te laten verspreiden en de propaganda tegen te gaan van het Kremlin. Al deze collecties tonen bepaalde thema’s zoals de collectie Say No to War of beelden van protesten uit de hele wereld en uit Rusland.

Vladim Nekhai, VP van VistaCreate en Depositphotos, schreef een e-mail naar al zijn in Rusland gevestigde klanten, waarin hij hen smeekte om te helpen de waarheid over de oorlog in Oekraïne te verspreiden door middel van concrete acties. Dit zijn de 4 punten die hij in zijn bericht aanhaalde waarbij de Russen kunnen helpen:

1. Kijk naar nieuws van gerenommeerde internationale media.
2. Bel uw vrienden en familieleden in Oekraïne, verneem de situatie uit de eerste hand.
3. Verspreid ALLEEN waarheidsgetrouwe informatie.
4. Ga de straat op in uw steden met vreedzame protesten, zeg “Nee tegen oorlog!” – zo luid mogelijk.

VistaCreate en Depositphotos hebben altijd een sterke klantenbasis in Rusland gehad en hebben veel teamleden met de Russische nationaliteit in hun Oekraïense kantoren, daarom ligt dit thema hen dicht bij het hart en willen ze de beelden en waarheid verspreiden over heel de wereld.

Depositphotos is een contentplatform om auteurs van hoogwaardige gelicentieerde stockfoto’s, afbeeldingen, vectoren en video’s in contact te brengen met kopers. In oktober is Depositphoto’s samen met het in Oekraïne gevestigde VistaCreate overgenomen door Vista.

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Content.

0
0
0
0