Bedrijven & Organisaties

Engagement Factory lanceert All Star Programma

Engagement Factory, a Blend360 company

Het 6 maanden durende All Star programma biedt pas afgestudeerden een kans om ervaring op te doen en te werken met en voor grote internationale bedrijven.

Engagement Factory, een internationaal marketing en data adviesbureau, heeft onlangs de succesvolle lancering van hun All-Star programma aangekondigd. Het initiatief, oorspronkelijk bedacht door het Amerikaanse moederbedrijf Blend360, is gericht op de ontwikkeling van top talent op het gebied van digital marketing en data dat de arbeidsmarkt wil betreden.

Pancras Pouw, operationeel directeur en medeoprichter van Engagement Factory, heeft de leiding over het initiatief. “Er bestaat een mismatch tussen afgestudeerden die willen toetreden tot de arbeidsmarkt en bedrijven die instapfuncties aanbieden”, zegt Pancras. “Bedrijven hebben behoefte aan geschoolde werknemers – maar nieuwkomers op de arbeidsmarkt missen de praktische vaardigheden die aansluiten op de vraag in de markt en de kans om deze ervaringen op te doen. Ons All-Star programma is bedoeld om dit gat te dichten.”

De deelnemers van het All Star programma worden opgeleid middels verschillende cursussen en trainingen in het vakgebied die leiden tot officiële certificering in o.a. Microsoft Azure, PowerBI en Salesforce. Daarnaast werken ze mee met senior consultants van Engagement Factory. Op deze manier krijgen de deelnemers de kans om praktijkervaring op te doen en te werken met internationale, toonaangevende bedrijven over de hele wereld.

“Het is een geweldig programma omdat bedrijven medewerkers krijgen die vanaf dag één waarde toevoegen in hun organisatie. Aan de andere kant krijgen de All-Stars de training en ervaring die ze nodig hebben om uit te blinken”, zegt Patrick Hennessy, CEO van Blend360. “We hebben al gezien dat onze All Stars een wezenlijk verschil maken in de bedrijven waar ze aan de slag gaan. Dit is een direct resultaat van ons programma. We kijken ernaar uit om te zien wat het programma van Engagement Factory teweeg zal brengen.”

Bedrijven van over de hele wereld zullen de kans krijgen om All-Star kandidaten uit het programma te selecteren en binnen hun bedrijf in te zetten. Met de training, praktische ervaring en begeleiding die zij van Engagement Factory krijgen, verwachten wij dat de All-Stars direct waarde kunnen leveren aan de organisaties waar zij aan de slag gaan.

“Het werkveld is klaar voor nieuw talent en perspectieven – pas afgestudeerden hebben daarbij de juiste ondersteuning nodig. Ons programma is onze manier om de sector te ontwikkelen, nieuw talent te koesteren en bedrijven te helpen toegang te krijgen tot het talent dat ze nodig hebben”, besluit Pancras.

Het All-Star programma van Engagement Factory is momenteel gericht op afgestudeerden die in Nederland zijn gevestigd en geïnteresseerd zijn in data science of digitale marketingtechnologie.

Wil je meer weten? Bezoek dan de All-Star pagina op onze website of neem contact op met Engagement Factory.

Over Engagement Factory
Engagement Factory – een vooraanstaand adviesbureau voor digitale transformatie actief in EMEA, bedient wereldwijde toonaangevende organisaties. Engagement Factory ondersteunt klanten in hun transformatie naar echte klantgerichte organisaties door strategie en inzichten te combineren, aangedreven door creativiteit en technologie. Vanuit het hoofdkantoor in Nederland is het internationale team in staat lokale ondersteuning te bieden in het Verenigd Koninkrijk, Dubai, Zweden en Zuid-Afrika. Sinds 2021 maakt Engagement Factory onderdeel uit van Blend360, een vooraanstaande dienstverlener in data science gevestigd in de Verenigde Staten en India.

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Loopbaan.

0
0
0
0