Bedrijfsnieuws

Formules Perry en Aktiesport laten wederom een positieve groei zien

Sports Unlimited Retail bv

Sports Unlimited Retail bv (SUR) is trots te mogen melden dat de online en fysieke winkels van Aktiesport en Perry voor eerste half jaar, rekening houdend met de zachte winter begin dit jaar, wederom een positieve like-for-like sales groei laten zien.

Dit is het derde half jaar op rij met een positief resultaat, sinds de oprichting van SUR in 2016 en de overname door JD Sports Fashion Plc. De resultaten voor de eerste helft van het boekjaar eindigend op 3/8/2019 zijn door JD Sports Fashion Plc bekend gemaakt voor de hele groep op 10 september 2019.

Groeiverwachting door klant centraal te stellen

SUR verwacht zowel on- als offline een verdere groei. SUR zal zich met haar omnichannel-strategie focussen op kwalitatieve groei en winstgevendheid. SUR verwacht dit boekjaar af te sluiten met een beter bedrijfsresultaat dan vorig jaar. Als onderdeel van de strategie, waarin de klant centraal staat, investeert de groep in een intensief trainingsprogramma voor al haar personeel en digitale retail innovaties, waaronder een nieuw IT platform, CX- software en een loyalty platform wat zal leiden tot een verbeterde customer journey.

Digitale Retail innovaties

SUR focust zich op een consistente en uniforme klantervaring, of de klant nu online winkelt, vanaf een desktop of mobiel apparaat, per telefoon of in een fysieke winkel. Om dat te realiseren wordt in de loop van dit jaar een nieuw omnichannel platform uitgerold. Het platform ASPOS is een centraal gestuurde SAAS oplossing in de cloud van Valk Solutions. Alle transacties en klantgegevens van winkels en online komen realtime beschikbaar voor onder andere loyalty en customer experience toepassingen.

Deze maand zal ook de Cloud CX- software van QuandaGo in gebruik worden genomen. Dit stelt SUR in staat om een volgende stap te maken in het verbeteren van haar service en het professionaliseren van haar klantenservice. De nieuwe software biedt SUR-klanten een naadloze omnichannel ervaring op diverse spraak-, video-, mobiele en sociale platformen en de website. Door het toevoegen van nieuwe contactkanalen kan de klant op iedere gewenste manier contact met de retailer kan opnemen.

Eerder dit jaar werd ook al de Click & Collect tooling van Doddle geïntroduceerd, welke momenteel als pilot in 26 winkels draait.

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


0
0
0
0