Producten & Diensten

Nederlandse startup Videotape lanceert app om met elkaar groepsvideo’s te maken

Videotape

Videotape, een Nederlandse startup, heeft deze week een platform gelanceerd waarmee men eenvoudig samenwerkt aan persoonlijke video’s. Een gezamenlijke videoboodschap van jouw team voor een klant, belangrijke relatie of die nieuwe collega is nu in drie tellen gemaakt. Met iedereen, overal en zonder gedoe.

Videotape biedt iedereen met een smartphone de mogelijkheid om een bijzondere boodschap te sturen. Een videoboodschap vanuit een team, afdeling, of organisatie, die echt indruk maakt. Veel bedrijven die nu op afstand werken zoeken naar manieren om een persoonlijke beleving te creëren. Om een klant te bedanken, iemand te feliciteren, of om een nieuwe collega welkom te heten. Gelegenheden waarbij mensen voorheen bij elkaar zouden komen. Op afstand werken maakt samen zijn moeilijk. Videotape maakt het gevoel van samenzijn makkelijk.

Videotape is een initiatief van eigen bodem en viert haar lancering met een mega video waar iedereen in het land aan mee mag doen: De Grootste Valentijnswens van Nederland. Deelname is simpel en iedereen kan digitaal meedoen via de website DeGrootsteWens.nl. Je neem een korte video op waarin je een persoonlijke wens deelt voor een dierbare, geliefde of gewoon voor alle Nederlanders. Met een druk op de knop voeg je jouw clip toe aan de Grootste Valentijnswens van Nederland.

Zo sturen we met elkaar wat liefde het land in. Het team achter De Grootste Valentijnswens promoot de campagne op zaterdag 12 februari in winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht en op zondag 13 februari in winkelcentrum Alexandrium in Rotterdam. Iedereen kan op deze dagen ter plaatse of online meedoen. Het eindresultaat wordt op maandag 14 februari gepubliceerd via bovenstaande website.

De app is geheel kosteloos te downloaden en te gebruiken door particulieren en bedrijven. Er komt geen video editing aan te pas. Daarnaast is het mogelijk om een premium abonnement af te sluiten met een scala aan extra opties zoals grote groepen, eigen branding en MP4 downloads.

https://www.videotape.app

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Content.

0
0
0
0