Bedrijven & Organisaties

Rōnin Amsterdam breidt verder uit met tien nieuwe talenten

R?nin Amsterdam

Rōnin Amsterdam breidt verder uit en verwelkomt tien talenten. De design and branding agency viert deze maand zijn vijfjarige bestaan en is sindsdien van vier naar dertig medewerkers gegroeid. Door deze uitbreiding verhuist het bureau binnenkort naar een groter pand aan de Prins Hendrikkade in Amsterdam. De nieuwe teamleden gaan aan de slag voor internationale merken als G-Star, Manolo Blahnik, Virgin Media, Patta en Snipes.

Keith Kornson, co-founder Rōnin Amsterdam: “Rōnin Amsterdam is in vijf jaar tijd hard gegroeid. Onze visie is dat we high end design, branding en online experiences willen leveren waar we zelf ook trots op zijn. We werken voor grote internationale merken, die gewend zijn aan design op hoog niveau. Hiervoor is het allerbeste talent nodig. Met de komst van tien nieuwe teamleden, ieder met een unieke specialiteit, ervaring en nationaliteit, versterken we ons bureau en groeien we daarnaast ook door in onze cultuur.”

Tien nieuwe talenten
Enzo Greco versterkt sinds kort Rōnin Amsterdam als Creative Director onder leiding van ECD’s Yordy van der Werff en Toby Mok. Hiervoor was hij Motion Director en Senior Creative bij Born05 en daarvoor bij Achtung!. Daarnaast verwelkomt Rōnin Amsterdam zes nieuwe designers. Voor Visual Design zijn dat Senior Cassie Ng, voorheen werkzaam bij Huge Inc. Singapore en Martijn van Meijel. Het UX-team staat voortaan onder leiding van Ewoud Offenberg, ondersteund door Elian Duits. Het Motion Design team is uitgebreid met Senior Alex Kelly en Junior Lubbert Meun.

Ook het projectteam is gegroeid met drie talenten: de Nederlandse Robin van Bezouw, De Litouwse Elli Spiegyte en Franse Adrien Galibert, afkomstig van de agency BETC FULLSIX en OgilvyOne Worldwide.

Rōnin Amsterdam
Rōnin Amsterdam is een design agency en ontwikkelt strategy, branding en online experiences voor internationale merken. Bekend werk van Rōnin Amsterdam is onder andere G-Star X Snoop Dogg, The Manolo Blahnik Archives, de redesign van het e-commerce platform van Patta, de Tele2-app, een digital brand platform voor Snipes X Karl Kani en de bekende Thuisbezorgd app. Rōnin Amsterdam is in 2017 opgericht door Keith Kornson, Yordy van der Werff, Toby Mok en Leon Snelleman, en heeft een team van totaal 30 medewerkers. Het hoofdkantoor bevindt zich aan de Prins Hendrikkade in Amsterdam.

Meer informatie: www.roninamsterdam.com

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Loopbaan.

0
0
0
0