Producten & Diensten

Webfleet Solutions en TomTom ontwikkelen oplossing voor wagenparkbeheer

Webfleet Solutions

Webfleet Solutions en TomTom integreren hun apps WEBFLEET Work App en TomTom Go Fleet zodat wagenparkbeheerders en bestuurders met één toepassing de juiste routes kunnen volgen, bestellingen op tijd kunnen afleveren en beschikken over diverse veiligheidsaspecten.

De WEBFLEET Work App geeft wagenparkbeheerders toegang tot veel functies, zoals het lokaliseren van voertuigen, het vastleggen van werktijden, het registreren van bestuurders, het instellen van rittenmodi, De Work App regelt daarnaast het beheer van bestellingen en planningen en verzorgt de communicatie tussen bestuurders en de back-office. De integratie met TomTom GO Fleet betekent dat de WEBFLEET Work App nu ook beschikt over functies die voor de bestuurders van belang zijn, zoals up-to-date kaarten met verkeersinformatie en navigatie-instructies. Terwijl bestuurders met de Work App automatisch op weg gaan met de meest optimale route naar de bestemming, zien wagenparkbeheerders in een real-time overzicht de geschatte aankomsttijden en andere ritgegevens.

De combinatie van de apps geldt voor alle typen voertuigen. In het back-office kan men bijvoorbeeld met de WEBFLEET Work App routes uitstippelen voor vrachtwagens op basis van het de voertuigkenmerken, het type vracht, de lokale richtlijnen en de wegcondities. TomTom GO Fleet helpt vrachtwagenchauffeurs door het aangeven van speciale points of interest (POI’s) voor grote voertuigen, zoals parkeerplaatsen en tankstations. De app geeft indicaties van de aankomsttijden en real-time verkeersinformatie, zodat bestuurders eenvoudig hun deadlines kunnen halen met minder brandstofverbruik.

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Digital business.

0
0
0
0