Bedrijven & Organisaties

Zes nieuwe collega’s voor Crowdmedia!

Crowdmedia

Contentmarketingbureau Crowdmedia heeft er maar liefst zes nieuwe collega’s bij. Halverwege januari werden art director Endeke Huisman en office & people assistant Inge de Ruiter – compleet op z’n Crowds – onthaald met confetti. In februari volgden projectmanager Femke ter Horst, video-creator Sherin Jonker en stagiaires Jolijn Morselt en Hieke Westenberg.

Grote stappen.
Yasser Dehnavi (mede-eigenaar bij Crowdmedia): “Klanten weten ons steeds beter te vinden met gave contentvraagstukken. Mede dankzij hen groeien we letterlijk uit onze voegen. Dat vraagt om een verhuizing, die in april gaat plaatsvinden. We gaan naar een van de grootste creatieve bolwerken van Zwolle. Om onze hoge standaard van kwaliteit te waarborgen, voegen wij zowel ervaring als jong talent toe aan het team.”

Endeke Huisman // Art director.
Na haar studie illustratieve vormgeving aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, deed Endeke ruim twaalf jaar ervaring op als art director bij communicatiebureau Hemels van der Hart in Utrecht. In 2013 zette ze haar carrière voort als freelancer met haar eigen bedrijf Penong Concept & Design.

Inge de Ruiter // Office & people assistant.
Inge studeerde facility management, office management én praktisch personeelsmanagement. Ze deed meer dan twintig jaar ervaring op in het hr-werkveld bij Boni Supermarkten.

Femke ter Horst // Projectmanager.
De uit Nijverdal afkomstige Femke studeerde technische commerciële textielkunde aan hogeschool Saxion. Door verschillende stages – o.a. bij de Amsterdam Fashionweek – kwam ze in aanraking met marketing, communicatie en evenementenorganisatie. Daar ontdekte ze haar kracht: organiseren, plannen en regelen. Femke werkte eerder als projectmanager bij Brand Builders in Wierden.

Sherin Jonker // Video-creator.
Sherin begon zijn carrière in de ICT, maar kwam daarna al snel in de creatieve wereld van audiovisuele producties terecht. Daar lag zijn échte interesse. Hij volgde de opleiding tot AV-specialist en liep stage als editor en compositor bij Lukkien in Ede. Daarna werkte hij als editor bij Media.Monks in Hilversum.

Jolijn Morselt // Stagiaire copy & contentmarketing.
Stagiaire Jolijn zit in het derde jaar van de opleiding communicatie. Die volgt ze aan hogeschool Windesheim in Zwolle. De komende maanden stort ze zich vanuit team copy op de eigen content van Crowdmedia: van de nieuwsbrief tot de website en alle uitingen op social media.

Hieke Westenberg // Stagiaire creatie.
Stagiaire Hieke studeert aan het Cibap in Zwolle. Ze zit in het tweede jaar van de opleiding mediavormgeving. Zij zal de komende maanden aansluiten bij brainstormsessies en creatieve ideeën omtoveren in grafische designs.

Dit bericht is geplaatst op ons open Business channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of Loopbaan.

0
0
0
0