Gespot

Brother Label App: Online foto’s labelen

0

Met de Brother Label App kun je je online en digitale foto’s op een speelse manier van teksten en labels voorzien en vervolgens delen met je vrienden. John Goossens, General Sales Manager, vertelt over de interactieve app.

Wat is Brother Label App?

“De Brother Label App op Facebook geeft gebruikers de mogelijkheid om foto’s online van teksten te voorzien en te delen met vrienden. Hiermee biedt Brother een leuke tool om foto’s te bewerken en foto’s delen nog interactiever en speelser te maken.”

Waarom dit initiatief?

“Het idee voor de app is ontstaan vanuit onze mobiele P-Touch beletteringssystemen. We merkten onder onze gebruikers dat labelen naast functioneel ook heel leuk kan zijn. Met de P-Touch modellen van Brother is het voor iedereen gemakkelijk om altijd en overal te labelen. Dit gemak wilden wij doorvertalen naar de online wereld. Het resultaat is de Brother Label App die we nu op Facebook aanbieden.”

Hoe werkt Brother Label App?

“Met de gratis Brother Label App kunnen Facebookgebruikers in een paar simpele stappen kleurrijke labels op hun foto’s plaatsen. Selecteer of kies een foto uit je eigen (Facebook) albums, typ een leuke tekst in het label dat er staat, kies een kleur en draai/verschuif het label tot hij op de gewenste plek staat. Er is tevens de mogelijkheid om meerdere labels op de foto te plaatsen. Vervolgens kan de foto bewaard en gedeeld worden met vrienden via Facebook.”

 

Wat zijn de facts?

“De applicatie is net gelanceerd en het aantal gebruikers begint te groeien. De eerste reacties van gebruikers zijn positief en het gevoel van ‘de tekstballonnetjes die je vroeger bij je foto’s kon plakken’ komt naar boven. Het is onze bedoeling om labelen nog populairder te maken maar nu ook online. Brother levert hiermee een unieke gratis Facebook app.”

Wie is er betrokken bij Brother Label App?

Brother (international) Nederland BV werkte samen met mediabureau Helder en social media bureau Super Social welke gezamenlijk verantwoordelijk waren voor concept, ontwikkeling en ondersteuning van de Brother Label App.”