Gespot

Greetz Facebook app: Mis geen enkele verjaardag

0

Met de Greetz Facebook verjaardagskalender vergeet je nooit meer je vrienden een echte verjaardagskaart te sturen. Gert-Jan Lagas van Greetz vertelt over de nieuwe Greetz Facebook verjaardagskalender app.

Wat is het?

“Als je attent wilt zijn dan wil je dat altijd en overal zijn, maar om attent te zijn moet je wel tijdig herinnerd worden aan belangrijke momenten. Greetz.nl, de marktleider in online échte wenskaarten versturen, lanceerde onlangs een verjaardagskalender applicatie op Facebook. Met de lancering van deze app breiden wij onze service uit naar social media. Iemand feliciteren op het prikbord van een jarige is attent, maar lang niet zo attent als iemand een fysieke verjaardagskaart te sturen. De Greetz verjaardagskalender op Facebook zorgt ervoor dat je dit nooit meer vergeet. Daarnaast geeft de app de populairste kaarten en kado’s van Greetz overzichtelijk weergeeft. De app is uiteraard gratis toe te voegen aan je Facebook pagina.”

Waarom dit initiatief?

“Uit de social media statistieken (Media Injection) bleek dat Greetz één van de meest actieve groep fans heeft op Facebook die graag meedenken met Greetz. Van de fans begreep Greetz dat de gebruikers steeds meer op verschillende momenten en via verschillende kanalen getriggerd willen worden om een kaart te versturen. Met deze nieuwe Greetz Facebook verjaardagskalender app spelen we daarom opnieuw in op de wensen van onze klanten. Eerder lanceerde Greetz op advies van de klanten al de Greetz iPhone app.”

Hoe werkt het?

“Allereerst voeg je de app gratis toe aan je Facebook pagina en vervolgens vind je de verjaardagen van al je Facebook vrienden terug in je eigen Greetz verjaardagskalender. Als je de app hebt gedownload krijg je van Greetz een gratis postzegel om één van je jarige vrienden in die week te verrassen met een echte wenskaart.
Op zondag ontvangen de gebruikers van de app per e-mail een handig overzicht met alle jarige Facebook vrienden van de aankomende week. Je kunt dan op zondag alvast de verjaardagskaarten voor de aankomende week klaarzetten. Daarnaast geeft de app je een overzicht (met foto’s) van al je jarige Facebook vrienden in de komende maand en kun je inspiratie op doen voor de verjaardagskaart die je wilt versturen.”

 

Wat zijn de facts?

“Er staan na een week 129.296 verjaardagen in de verjaardagskalender. Er staat inmiddels ook al een tweede versie van de app gepland met een aantal nieuwe mogelijkheden. Uiteraard wordt de feedback van onze klanten hierin meegenomen.”

Wie is betrokken?

“De Greetz App is ontwikkeld door Media Injection. Daarnaast hebben diverse medewerkers op het hoofdkantoor van Greetz in Amsterdam zich ingezet voor de ontwikkeling en lancering van de Greetz Facebook verjaardagskalender App.”