Conversie

Nieuw: Google Analytics in 60 minuten [boek]

0

Wil jij aan de slag met Google Analytics? Dan hebben we goed nieuws! Het nieuwste boekje in de 60-minutenserie is uit: ‘Google Analytics in 60 minuten’. Met Analytics kun je veel meer doen dan alleen het tellen van bezoekers. Pascal Selles en Leon Korteweg loodsen je door alle mogelijkheden heen. Ontdek het allemaal met dit handige boekje.

Pascal Selles en Leon Korteweg werken als online marketing consultants elke dag met Analytics en kennen als geen ander de mogelijkheden. In handige stappen leggen ze uit hoe je data vertaalt naar acties, bespreken ze verschillende soorten dashboards en nog veel meer. Zo kun je zelf ook starten met Analytics. In samenwerking met uitgeverij Haystack brachten we het boekje ‘Google Analytics in 60 minuten’ uit.

Google analytics in 60 minuten-3d

Het is de schrijvers van het boek erg goed gelukt om een boek te schrijven dat een volledig overzicht geeft van de mogelijkheden binnen Analytics, en tegelijkertijd de diepte in te gaan. Dat doen ze door per hoofdstuk de mogelijkheden uit te leggen voor verschillende doelgroepen: bijvoorbeeld voor marketeers, copywriters of voor webmasters. – Lisanne Maatman

Benieuwd? Bekijk het boek. (aff.).