Gespot

WordPress Handleiding: Stap voor stap je eigen website bouwen

0

In de WordPress-handleiding wordt stap voor stap uitgelegd hoe je zelf binnen aanzienlijke tijd een professionele WordPress-website bouwt. Thijs Verhoeven, initiatiefnemer van WordPress Handleiding, vertelt.

Wat is het?

“Het WordPress-CMS (content management systeem) is op dit moment het populairste ter wereld. Omdat het niet voor iedereen weggelegd is om even een website te bouwen in WordPress hebben we vier handleidingen ontwikkeld: ze zijn voor het installeren van WordPress, het inrichten ervan, de OnePage-website en optimalisatie van je website. Met behulp van deze handleidingen is het voortaan voor iedereen mogelijk om een website te bouwen.”

Waarom dit initiatief?

“Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen zijn of haar eigen website kan maken. Dit is niet alleen heel erg leuk, maar het scheelt ook nog enorm veel geld. Geld dat je normaal zou moeten investeren in dure webdesigners. De handleidingen helpen je om je eigen professionele website werkelijkheid te laten worden. Alles wordt stap voor stap uitgelegd.”

Hoe werkt het?

“Alle informatie in de handleidingen van WP Handleiding wordt stap voor stap uitgelegd en ondersteund met behulp van tekst en afbeeldingen. Hierdoor kunnen zowel beginners als gevorderden gebruik maken van de WordPress-handleidingen. Bovendien ontvangen klanten altijd zes maanden lang de nieuwste versies van de handleiding. Hierdoor is iedereen er zeker van dat hij of zij een geschikte versie heeft voor de laatste versie van WordPress.”

Wat zijn de belangrijkste facts?

Wij merken dat er in de Nederlandse en Belgische markt een aanzienlijke vraag naar WordPress-hulp en -handleidingen is. Dit merken we vooral door het aantal actieve online WordPress-forums, de hoeveelheid vragen die we ontvangen op onze website, maar ook door de meer dan 500 dagelijkse bezoekers op onze website. Ook het gegeven dat we ongeveer vijf tot tien handleidingen per dag verkopen en dat meer dan 17 procent van alle websites wereldwijd WordPress-websites is, draagt bij aan dat beeld.

Eind dit jaar hebben we besloten om een Engelstalige handleiding te lanceren in Amerika, Engeland, Canada en Australië.”

Wie is er bij betrokken?

“WordPress Handleiding is opgezet door mij, Thijs Verhoeven. Ik ben WordPress-expert en heb samen met andere Nederlandse WordPress-experts en webdesigners de handleidingen ontwikkeld.”

Bron:   WordPress Handleiding  -  Download