LinkedIn | Dossier

Dossier LinkedInMet ruim 4 miljoen Nederlandse leden is LinkedIn een van de populairste sociale netwerken van ons land. De zakelijke netwerksite is niet alleen zeer interessant voor werkzoekenden en recruiters, maar zeker ook voor marketeers. In dit dossier vind je de populairste en best gewaardeerde Frankwatching-artikelen over LinkedIn.

1. LinkedIn basics 2. Functionaliteiten 3. LinkedIn marketing 4. Adverteren op LinkedIn 5. Feiten en cijfers

1. LinkedIn basics: je persoonlijke profiel

2. LinkedIn-functionaliteiten

4 handige video's met LinkedIn tips & tricks

LinkedIn-Marketin-Martine-Meijburg1

Meer weten over LinkedIn? In dit boek praat expert Martine Meijburg je in 60 minuten bij over LinkedIn-marketing. Daarna kun je direct aan de slag! Meijburg heeft de verschillende marketingmogelijkheden overzichtelijk in kaart gebracht en geeft daarnaast praktische tips en tricks voor zowel de betaalde als gratis marketingtools.

3. LinkedIn marketing

Webinar-Linkedin-Marketing-595x220
Meer doen met LinkedIn? Volg dan dit webinar over LinkedIn, B2B en social media. Veel bedrijven vinden het nog een lastige combinatie. Wist je dat LinkedIn ook in Nederland het grootste social media-platform is voor bedrijven met zakelijke klanten? LinkedIn biedt bedrijven enorme kansen op het gebied van social media-marketing. Het is de plek voor branding en leadgeneratie!

4. Adverteren op LinkedIn

5. Feiten en cijfers

Bekijk ook onze andere Dossiers. Heb je een tip of suggestie voor dit dossier of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op!