Gespot

Subify: Alle abonnementen op producten op een rij

0

Met Subify kun je verschillende abonnementen afsluiten. De aanbieder van abonnementen en de consument worden via het platform samengebracht. Marco Kaposi, eigenaar van Subify, vertelt.

Wat is het?

“Subify is een portaal voor ‘product subscription’ dat zich richt op het samenbrengen van de aanbieder van abonnementen op producten en de consument. Je kunt via de site verschillende abonnementen afsluiten op allerlei diensten en producten.”

Waarom dit initiatief?

“Iedereen heeft wel eens meegemaakt dat bepaalde huishoudelijke producten op raken op een moment dat je dat echt niet kan veroorloven. Dit kan zijn omdat de winkels al dicht zijn, je geen tijd hebt om dan nog naar de winkel te gaan of omdat je simpelweg te lui bent om je huis uit te gaan.
Onmisbare producten zoals toiletpapier, tampons en zelfs scheermesjes heb je het liefst altijd op voorraad thuis liggen.

Nu is het met behulp van hedendaagse technologieën mogelijk om dit probleem op te lossen.
Wij van Subify geloven heilig in het ‘product subscription’-concept. Om dit waar te maken, brengen wij de allerbeste leveranciers samen op één site die de bezoeker op een heldere wijze doorverwijst naar de aangeboden abonnementen. Onze toekomstvisie is een maatschappij die zich volledig kan focussen op zaken die belangrijk zijn, in plaats van er voor moeten zorgen dat er voldoende toiletpapier in huis is.”

Hoe werkt het?

“Het concept is simpel. Je gaat naar de site en kiest daar een product dat bij je past. Vervolgens word je doorgestuurd naar aanbieder waar je het abonnement kunt afsluiten. Op Subify kun je een reactie achterlaten om andere mensen te informeren.”

Wat zijn de belangrijkste facts?

“Momenteel hebben wij in totaal 688 paginaweergaven, waarvan 96 unieke bezoekers sinds 6 november 2015. Afzonderlijke ‘product subscription’-websites hebben het tot nu toe niet slecht. Wij gaan er er van uit dat wij binnenkort een vergelijkbaar aantal bezoekers hebben.”

Wie is er bij betrokken?

“Branko Kaposi is de webdesigner en grafisch ontwerper. Ikzelf ben eigenaar van product manager van Subify.”