Gespot

Site gespot: Mijnkledingkast

0

Online je kleding laten zien, kopen of verkopen. Top of flop?

Waarom Mijnkledingkast.nl?
“Status is tegenwoordig erg belangrijk bij jongeren, en dan voornamelijk als het om kleding gaat. Als ze die nieuwe schoenen hebben gekocht van het hipste merk. Willen ze hun schoenen aan zoveel mogelijk mensen laten zien, en hoe kan dat beter dan op het internet. Na enige onderzoek bleek dat zo’n dienst nog niet in Nederland beschikbaar was.”

Wat doet Mijnkledingkast.nl?
“Gebruikers kunnen op Mijnkledingkast.nl gratis hun eigen online kledingkast beginnen. Met de kleding items die ze in hun kledingkast hangen kunnen ze weer outfits creëren. De opties houden daar niet op, want er is een heel scala aan functies op de site zoals: Kledingtips aan elkaar geven, elkaar toevoegen als stijlicoon, kleding verkopen en etc. Als je nog niet genoeg over kleding hebt gepraat is er ook nog een forum beschikbaar waar je met andere gebruikers de laatste trends kan doornemen.”

Hoe werkt Mijnkledingkast.nl?
“Na de gratis, maar verplichten registratie kunnen bezoekers gebruik maken van de Mijnkledingkast.nl. De site wijst zich dan van zelf.”

Wat zijn de facts van Mijnkledingkast.nl?
“Aan de reacties van de eerste bezoekers merken we dat ze erg te spreken zijn over de Mijnkledingkast.nl. Duidelijk design en goed systeem er achter. Alleen staan er nog er weinig kledingstukken op de site, omdat we net pas online zijn gegaan. Het is dus een kwestie van tijd, voordat de site goed gevuld wordt.”

Wie maakt Mijnkledingkast.nl?
Mijnkledingkast.nl is de eerste website die Wemmersnet.nl uitgeeft. WemmersNet staat onder leiding van Ernst Wemmers die zelf Media – technologie studeert in Eindhoven. Met een team freelancers is de site tot stand gekomen.”

Frankwatching sprak met Ernst Wemmers van Mijnkledingkast.nl