How to

Beste vergelijkingssites voor Web 2.0 tools (2)

0

Web 2.0Een week geleden schreef ik een artikel over de beste vergelijkingssites voor Web 2.0 (en aanverwante) tools. Toen kwamen Weblogs, Wikis, Podcatchers, Forums, RSS, CMS, Search en Spreadsheets aan bod. Op speciaal verzoek hier deel 2 van dit overzicht van vergelijkingssites, met dit maal aandacht voor Instant Messaging tools, Mapping tools, Calendar tools, Social bookmarking tools, Screencasting tools, Videoconferencing tools en E-mail tools.

Instant messaging tools

Mapping tools

Calendar tools

Social bookmarking tools

Screencasting tools

Videoconferencing tools

E-mail tools

Ken je nog andere handige vergelijkingssites? Of ben je nog op zoek naar vergelijkingssites voor nog meer Web 2.0 tools? Dan graag je reactie!

Eerder verscheen deel 1 van Beste vergelijkingssites voor Web 2.0 tools.