Het nieuwe Frankwatching

0

Welkom op de gloednieuwe site van Frankwatching! Na een samenwerking met verschillende trouwe lezers, auteurs en partners is de site van top tot teen gerestyled. We zijn weer terug in de lucht, na een tijdelijke radiostilte, waarin ondertussen op Twitter druk werd gespeculeerd….

Maar wat is er nu allemaal precies veranderd? Naast natuurlijk een compleet ander uiterlijk, zijn er wat nieuwe onderdelen. We hebben vanaf nu iedere dag een Site van de dag en vanaf 1 april verschijnt er maandelijks een Site Top 50. Er kan voortaan worden gestemd op ieder artikel en de beste beoordeelde artikelen kun je terugvinden in de sidebar. Vanaf volgende week is er de mogelijkheid om sites en events vanaf de site zelf te uploaden.

Ook op Twitter liepen de gemoederen hoog op...

Afbeelding: Ook op Twitter liepen de gemoederen hoog op…

Frankwatching blijft wat ons betreft een bron van kennis met voortaan nog meer tips & tricks, trends, nieuwe sites en reportages om jou te inspireren! Wij wensen je heel veel plezier met de kersverse site en laat ons vooral weten wat je ervan vindt, feedback is nu en ook in de toekomst nog steeds erg welkom!

Update 30 maart 2009: Voor wie het interesseert: ik heb hieronder nog een uitgebreide persoonlijke reactie geschreven. Frank