How to, Verdieping

Online Campagne Top 5: Branding

0

Wil je de impact van je online campagne vergroten dan kies je voor opvallende, in het oog springende advertentievormen zoals Take-overs, Sliders, Layers of een Video2HalfpageAd. Deze impactvolle formaten zijn uitermate geschikt voor campagnes met branding/ awareness doelstellingen en bieden veel creatieve mogelijkheden. Bekijk hoe de adverteerders in deze top 5 hiervan gebruik hebben gemaakt!

1. Rabobank – Take-over

Deze afbeelding is niet langer beschikbaar.

Adverteerder: Rabobank
Mediabureau: digilogue
Creatiefbureau: Co-Unlimited

Met deze zeer creatieve uiting probeert Rabobank op zeer originele manier een ICT vacature onder de aandacht te brengen. De combinatie van de ludieke uiting zowel binnen als buiten de banner ruimte samen met de inzet binnen een perfect passend Umfeld maakt dit tot een uitstekende campagne. Subtiel maar toch opvallend!

Bekijk deze uiting

2. Nintendo 3DS – Take-over

Adverteerder: Nintendo

Deze afbeelding is niet langer beschikbaar.


Mediabureau: Starcom
Creatiefbureau: Impressive Arts

Zeer impactvolle uiting die grafisch erg mooi is uitgevoerd. Het 3D element wordt mooi benadrukt in deze uiting. Na klik krijg je reacties te zien van mensen die de 3DS voor het eerst zien in een complete overlay en eist de uiting dus de volle aandacht op. De uiting maakt optimaal gebruik van de mogelijkheden die online biedt.

Bekijk deze uiting

3. Nike – Take-over

Adverteerder: Nike

Deze afbeelding is niet langer beschikbaar.


Mediabureau: Mindshare
Creatiefbureau: Momkai

Sterke Take-over die alle beschikbare posities op de website inneemt en zo een hoge impact realiseert. De animatie in de uitingen weet de aandacht te trekken. Tactische media inzet voor Nike waarbij een impactvolle uiting mooi is gecombineerd met een passend voetbal Umfeld van VI.nl.

Bekijk deze uiting

4. Adidas – Slider

Adverteerder: Adidas

Deze afbeelding is niet langer beschikbaar.


Mediabureau: Carat
Creatiefbureau: Bookmark

Mooie Slider van Adidas die via de display posities geactiveerd wordt, waarna de site plaats maakt voor een video. Het effect van de Slider met video wekt je nieuwsgierigheid op en vergroot hiermee de kans dat je aandacht wordt vastgehouden.

Bekijk deze uiting

5. KLM – Take-over

Adverteerder: KLM

Deze afbeelding is niet langer beschikbaar.


Mediabureau: Media Contacts
Creatiefbureau: Tribal DDB / E-Builders

Mooie informatieve Take-over van KLM die drie redenen aandraagt om een Citytrip te boeken. Een klik op een van de buttons brengt je direct in de juiste sfeer en de video houd de aandacht vast. De aanbieding direct naast de video bevat een duidelijke call-to-action wat de conversie zeker ten goede zal komen.

Bekijk deze uiting

De online Campagne Top 5

De Online Campagne Top 5 wordt maandelijks samengesteld door WebAds Interactive Advertising. Bekijk ook het archief van de Top 5 met onderwerpen als Business & Finance, Digitale Dagbladen, Automotive, Telecomaanbieders, Inhakers, Jongeren, Social Media, Consumer Electronics, Travel  en meer. Nog meer inspiratie opdoen? Bekijk meer voorbeelden van impactvolle campagnes en succesvolle online , mobiele of social cases.

Heb je zelf een campagne die een plek in een top 5 verdient, of wil je een onderwerp aandragen? Dat kan! Meld de campagne of het onderwerp dan hier, of via Twitter of Facebook snel aan!