Infographic, How to

8 do’s & dont’s om je creativiteit een boost te geven [infographic]

0

Iedereen is creatief op zijn of haar eigen manier. Ook als ondernemer, marketeer of communicatiespecialist ben je creatief, zoals het bedenken van een nieuw product, concept of strategie. Creativiteit is niet iets wat je kunt aanleren: om je creativiteit de vrije loop te laten moet je eerder dingen afleren. Maar soms is je creativiteit ver te zoeken. Hoe ga je daarmee om?  

Vandaag in de serie Infographic Day delen we de visual van Entrepreneur.com. Zij ontwikkelde de onderstaande infographic met daarin een aantal do’s & dont’s als het gaat om creativiteit. Met deze tips & tricks stimuleer jij je creatieve geest, zodat je nieuwe oplossingen en ideeën kunt bedenken. Weg met regeltjes, binnen de kaders denken en correcties!

Trucjes

Wellicht heb jij je eigen rituelen om je creativiteit te stimuleren. Logische of merkwaardige handelingen. Ik ben benieuwd naar jouw trucjes. Laat het weten in een reactie en help anderen ermee! Wil je meer do’s & dont’s lezen? Scrol dan naar beneden om de infographic te bekijken. Klik op de afbeelding voor een groter exemplaar.

1417627880-killing-own-creativity-infographic

Volg de hele serie Infographic Day. Ben je een liefhebber van infographics? Volg dan ook het Pinterestaccount van Frankwatching. Hier verzamelen we de beste infographics, screencasts en visuals over online en social.

Foto intro met dank aan Fotolia