Infographic

Adverteren op Facebook: alle afmetingen bij elkaar [infographic]

0

Een paar weken geleden bracht ik weer een update van de belangrijkste afmetingen van afbeeldingen op 8 populaire socialmediaplatformen. Handig, want als ondernemer wil je dat jouw visuele update goed wordt weergegeven. En dat geldt natuurlijk ook voor advertenties. 

Je bereik en naamsbekendheid vergroten

Want wist je dat adverteren op Facebook een belangrijk middel is voor merken en bedrijven? De verwachting is dat zij volgend jaar bijna 35 miljard dollar besteden aan adverteren op het populairste socialmediaplatform van dit moment. Door het publiceren van advertenties, kun je een groot en relevant publiek bereiken en verhoog je je naamsbekendheid.

Alles op het juiste formaat: een eitje

Misschien staat dit ook bij jou op de agenda, of ben je de mogelijkheden aan het verkennen. De onderstaande infographic van Makeawebsitehub.com helpt je op weg met de belangrijkste afmetingen voor adverteren op Facebook. Met deze visual is het een eitje om je afbeeldingen in het juiste formaat te laten weergeven op desktop of mobiele apparaten. Houd wel in je achterhoofd dat je foto’s of beelden relevant zijn voor je product of merk, van goede kwaliteit zijn en de aandacht trekken.

Benieuwd naar de actuele afmetingen van Facebook-advertenties? Scrol naar beneden om de infographic te bekijken of klik op de afbeelding voor een groter exemplaar.

Print

Volg de hele serie Infographic Day. Ben je een liefhebber van infographics? Volg dan ook het Pinterest-account van Frankwatching. Hier verzamelen we de beste infographics, screencasts en visuals over online en social.

Illustratie intro met dank aan Fotolia.