Infographic, How to

Checklist voor de beste posts op 10 social media [infographic]

0

Op verschillende blogs en sites kun je lezen over de kansen en mogelijkheden van social media voor ondernemers. Van stappenplannen voor het ontwikkelen van strategieën, tot handige tips om nog betere berichten op te stellen. Allemaal leuk en aardig, maar soms zie je door de bomen het bos niet meer. In dit artikel een handig overzicht dat iedere ondernemer in zijn of haar werkkamer móet ophangen. 

Handige tips & tricks op een rij

De onderstaande (en inmiddels vijfde editie van deze) infographic van Mycleveragency biedt jou een handige overzicht van aandachtspunten om je socialmediaactiviteiten effectief te laten verlopen. Het geeft je handige tips & tricks om nog betere blogberichten te schrijven, je video’s op YouTube meer onder de aandacht te brengen en je boodschap beter te laten aansluiten op je Facebook-, Twitter- en andere online volgers. Geen lange zoektochten meer op Google naar hoe je nog meer uit je Pinterest-account haalt of hoe je aan de slag kunt gaan met Instagram of Vine. En als je het voorwerk gedaan hebt, kun je per platform kijken naar de beste tijden waarop je het beste jouw content onder de aandacht kunt brengen.

Dus scrol naar beneden om alle tips & tricks per platform te bekijken. Nog beter: print de infographic uit en hang het op aan de muur. Zo voorkom je dat je online nog moet gaan zoeken naar deze visual. 🙂 Voor een groter exemplaar van de infographic klik je op de afbeelding.

PerfectPost-V5-Infographic

Volg de hele serie Infographic Day. Ben je een liefhebber van infographics? Volg dan ook het Pinterest-account van Frankwatching. Hier verzamelen we de beste infographics, screencasts en visuals over online en social.

Illustratie intro met dank aan Fotolia.