Verbeter je werkdag met 5 inspirerende whitepapers

  • Leestijd: 1 minuut

Je wilt alles uit je werkdag halen. Van het koffiegesprek, via die belangrijke afspraak, tot wanneer je de deur achter je dicht trekt. En als je daarbij nog wat extra vakkennis op doet, ben je pas echt tevreden. Met deze 5 whitepapers verhoog je onder andere je productiviteit én leer je van meer dan 300 bedrijven hoe je digital marketing in 2016 inzet. Ben je er klaar voor? Succes vandaag!

1

Nooit meer afgeleid: verhoog je productiviteit

Altijd tijd tekort? En zou je juist met meer aandacht je taken willen uitvoeren? Van het starten van je dag, via je pauze naar je leven na het werk: met dit e-book word je een stuk productiever én die je je werk met nog meer aandacht.

Interessant? Download gratis.

2 (1)

Zo maak je graphics die je conversie verhogen

Je graphics zien er gelikt uit, maar doen ze ook wat je voor ogen hebt? Of het nu gaat om e-mail, landingspagina’s, call-to-actions of social media: hoe zorg je dat ze visueel impact hebben? Download dit e-book als je wilt dat je graphics voor conversie zorgen.

Interessant? Download gratis.

gx-software

Afgekeken bij Facebook: klantinzicht commercieel benutten

Bedrijven als Google en Facebook weten vaak meer over jouw online bezoekers dan jijzelf. En meestal hebben ze die kennis ook nog eens verzameld via jouw eigen kanalen. Lees bijvoorbeeld hoe je klantprofielen maakt en up-to-date houdt en hoe je klantprofielen inzet.

Interessant? Download gratis.

Banner_SIT_1920 x 1080 (Facebook)V

Dit zijn de top 5 digital marketing trends voor 2016

Klanten gedragen zich anders, maar veranderen bedrijven ook mee? Een terug- en vooruitblik aan de hand van onderzoek bij 300+ bedrijven: dit zijn de 5 grootste digital marketing trends van 2016 in de Benelux.

Interessant? Download gratis.

2

17 SEO-mythes die je los moet laten in 2016

Door het grote aantal updates in het algoritme van zoekmachines moet je steeds meer SEO-technieken loslaten. Weet jij welke dat zijn?. Dit zijn de 17 allerbelangrijkste SEo-mythes die je het beste meteen kunt vergeten. Download ze meteen!

Interessant? Download gratis.

Op zoek naar meer of andere e-books?

Elke twee weken versturen we een speciale Papers & Books update met daarin onze nieuwste, meest interessante whitepapers, e-books én boeken. Inschrijven voor die update kan hier.

Verder vind je alle whitepapers, e-books en boeken hier op Frankwatching.