Slimmer en sneller met e-mail: dit zijn de 2 nieuwste e-books

  • Leestijd: 1 minuut

Goed nieuws! Je gaat nog meer uit je werkdag halen. Wil je je e-mail beperken? Gaat je hart sneller kloppen van e-mailmarketing, of wil je je klanten nog beter bedienen? Je merkt het al: de 2 nieuwste e-books gaan mag je niet missen. Veel leer- en leesplezier!

gx-software-customers-for-life

Maak van die passerende bezoeker een trouwe klant

Maak jij je hier schuldig aan? Je zendt één boodschap naar je hele doelgroep, ongeacht het kanaal en het gedrag van je klant. Begin vandaag nog met relevante content zodat je klanten voor het leven hebt.

Interessant? Download gratis.

WP-Guiding-595x298

Regisseer de online journey van je klant

Je klanten switchen zonder problemen van smartphone naar tablet. We hebben het graag over een consistente online journey, maar hoe krijg je dat in de praktijk voor elkaar? Met dit e-book zit jíj op de regisseursstoel.

Interessant? Download gratis.

Op zoek naar meer of andere e-books?

Elke twee weken versturen we een speciale Papers & Books update met daarin onze nieuwste, meest interessante whitepapers, e-books én boeken. Inschrijven voor die update kan hier.

Verder vind je alle whitepapers, e-books en boeken hier op Frankwatching.