Online advertising

5 x superhandig whitepaper: SEO, customer journey, display advertising en meer

0

Er staan weer 5 mooie downloads voor je klaar! Vol met praktische tips, trends en how to’s om je marketing via verschillende kanalen nog leuker, slimmer en succesvoller te maken. We horen graag welke download jij het meest nuttig, goed en interessant vindt!

State of Inbound: trends, prio’s en tips [populair]

Marketing zal binnenkort niet meer zo zijn zoals we het nu kennen. Technologie verandert en consumenten veranderen. En marketeers? Die doen niet wat consumenten willen. Stof tot nadenken en actie in dit whitepaper! Download gratis.stateofinbound

stap-verder-met-seo-dtgScoren met SEO [nieuw]

Om goed te scoren met SEO is het belangrijk om de drie elementen – content, techniek en populariteit – mee te nemen in je plan. De drie pijlers hebben hun individuele krachten en versterken elkaar. Het vinden van een goede mix kan behoorlijk tijdrovend zijn en vergt kennis van verschillende disciplines. In dit gratis whitepaper krijg je tips om met al deze elementen aan de slag te gaan.

Verzilver de waarde van display advertising met dit stappenplan

Mensen besteden 96 procent van hun internettijd aan content: e-mail, nieuwssites, videosites en sociale netwerken. Met display advertising kun je klanten daar bereiken waar zij zich bevinden. Display advertising biedt dus kansen, maar het is niet gratis. Sterker nog, de kosten kunnen hoog oplopen. Vanwege het potentieel en de investeringen is het mogelijk én belangrijk om alles eruit te halen wat erin zit. En dat is met de tips in dit gratis stappenplan niet zo moeilijk!

Frankwatching--1024x512-Display-Play

Haal meer uit je customer journeydata

Wat doe je met customer journeydata? Gebruik je die al om een nieuwe strategische koers te bepalen? In dit gratis whitepaper van Forrester en IBM krijg je inzicht, tips en tools over hoe je de waardevolle data uit de customer journey kunt gebruiken.

Silverpop-IBM-Incredible-Journey-TLP-1024x512

Superhandig: visuele cheat-sheet van de perfecte email

Hoe ziet de perfecte e-mail eruit? Een e-mail die optimaal communiceert én converteert? Zo! Download deze visuele weergave van de perfecte e-mail. Elk detail is ontleed en elk punt is uitgebreid toegelicht.anatomyhubspot

Om de week de beste whitepapers in je mail?

We lieten je in dit artikel kennismaken met een paar whitepapers, maar we delen op Frankwatching veel vaker interessante downloads. Je vindt ze allemaal op deze pagina.

Wil je geen enkel whitepaper missen? Elke twee weken versturen we een speciale Whitepapers update met daarin onze nieuwste, meest interessante whitepapers, e-books en gratis webinars. Inschrijven voor die update kan hier.