Tech

Hoe virtual reality onze wereld gaat veranderen [podcast]

0

We zien het steeds vaker, maar het is nog lang niet volwassen: virtual reality (VR). Met virtual reality kun je dingen laten zien, die er eigenlijk (nog) niet zijn. Goed voorbeeld? De beroemde dinoplaatjes van Albert Heijn! Ook als marketeer zul je steeds vaker te maken krijgen met virtual reality. Hoe gaat virtual reality onze wereld veranderen?

Jip sprak tijdens Social Today over de magie van virtual reality. Op dit moment staan we echt nog aan het begin van deze technologie. Waar Jip naar zoekt, is vooral de verbinding tussen merken, bedrijven en instellingen aan de ene kant, en de consument aan de andere kant. Virtual reality is meer dan alleen een gimmick. Hoe kun je bijvoorbeeld virtual reality inzetten om gedragsverandering teweeg te brengen? Hoe kunnen wij kunst hervormen met VR? En hoe kan virtual reality patiënten met brandwonden helpen?

Ook in de podcast

Jip noemt een aantal revolutionaire concepten die met virtual reality en deelt zijn visie op de toekomst van VR. Als het aan hem ligt is het duidelijk, VR is here to stay en dit zorgt ervoor dat onze wereld steeds kleiner zal worden. Hoe dat precies zit, hoor je allemaal in de podcast hier onder.

Over de geïnterviewde

Jip Samhoud is oprichter van intoconnection en &samhoud media. &samhoud media richt zich op toepassingen van virtual reality voor consumenten. Momenteel werkt hij aan een virtual reality-cinema. Samen met merken is hij op zoek naar de toepassingen van VR die het leven van consumenten beter maken.

Accepteer cookies

Benieuwd naar de andere podcasts? Hier vind je ze allemaal op een rijtje.

Abonneer je op de podcast via:

 

 

 

Enquête

Luister jij weleens naar een podcast? En heb jij 5 minuutjes over? Vul dan hier de enquête over podcasts in. We zijn benieuwd naar jouw mening!