Frankwatching Podcast

Frankwatching Podcast - thumbnailWekelijks publiceert Frankwatching in samenwerking met Jelle Drijver een podcast over online onderwerpen met auteurs, ondernemers en marketeers. Alle afleveringen, samen met informatie over wat podcasts zijn en hoe je ze beluistert, vind je op deze pagina.

Iedere aflevering staat in het teken van één of meerdere Frankwatching-onderwerpen, variërend van (online) marketing, communicatie, social media en mobiele ontwikkelingen tot user experience en nieuwe media.

Abonneer je op de podcast via:

 

Wie is Jelle?Foto Jelle Drijver

De podcasts worden gepresenteerd en geproduceerd door Jelle Drijver, trainer en spreker op het gebied van social media en online positionering. Ook is hij oprichter van MegaExposure, een bedrijf gespecialiseerd in video, WordPress-websites en Google Apps.

Wat zijn podcasts?

Het woord podcast is ontstaan uit een samentrekking van iPod en de Engelse term broadcast. Het staat voor een audiobestand dat door middel van webfeeds wordt verspreid naar abonnees. Je kunt als abonnee vervolgens zelf bepalen wanneer je de podcast luistert. Anders dan de naam doet vermoeden, is voor het luisteren van podcasts geen iPod nodig.

Waar en hoe luister je ze?

Op deze pagina vind je altijd onze nieuwste podcasts. Wil je nooit meer een aflevering missen? Abonneer je dan (gratis!) op de Frankwatching Podcast. Zo komen alle nieuwe afleveringen automatisch binnen op je computer of telefoon. Je vindt ons in iTunes, TuneIn en Stitcher. Onderstaande video legt uit hoe je je in iTunes abonneert:

Maar ook andere apps die syncen met iTunes kun je gebruiken om onze podcast te volgen. Er zijn talloze apps beschikbaar. Heb je een iPhone of iPad? Dan is er standaard een Podcast-app geïnstalleerd. Met een Android-device kun je eenvoudig via de Play Store een (gratis of betaalde) app downloaden. Een paar veelgebruikte zijn Stitcher, DoubleTwist, TuneIn, Pocket Casts, Beyondpod, Antennapod of Player FM. Veel luisterplezier!