Carrière

Frankwatching wenst je fijne kerstdagen!

0

2018 staat voor de deur, tijd om terug te kijken op een bruisend jaar. We verwelkomden nieuwe volgers, lezers, auteurs, adverteerders en deelnemers aan onze trainingen, webinars en events. Mooi hoe de betrokken community blijft groeien, iets waar we trots op zijn! En er gebeurde meer in 2017 bij Frankwatching, een korte terugblik.

Design & development hebben we sinds dit jaar in eigen beheer, hier konden we goed op doorpakken. Op de website kwam er een nieuwe navigatie en ook de artikelpagina’s kregen een nieuw ontwerp. Een direct vervolg op de feedback die we kregen in het lezersonderzoek dat we dit najaar hebben gehouden. Onze lezers beoordelen ons daar trouwens met een dikke 8, een mooi compliment!

Over complimenten gesproken, dit jaar zijn we weer uitgeroepen tot topopleider in de Emerce 100. Daarbij heeft zeker een rol gespeeld dat we met onze trainingen en webinars volop aan de weg hebben getimmerd. Zo zijn we gestart met korte opleidingen, waarmee je je kunt ontwikkelen tot online professional. Ook bieden we nu opnames van webinars aan, zodat je een webinar kunt volgen als het jou uitkomt. Met onze nieuwe chatservice voor trainingen & webinars kun je ons nog gemakkelijker bereiken bij vragen of als je behoefte hebt aan een studieadvies.

2017 markeert ook de start van een intensieve samenwerking met Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals. Onder de noemer ‘What’s Going on in Digital’ organiseren we vanaf begin 2018 meet-ups over onderwerpen als social content, analytics en online persuasion. We kijken ernaar uit!

2017 is last but not least het jaar waarin we 2 mooie events organiseerden, SocialToday (in 2018 volgt een tweede editie!) en het Social messaging Event. We verwelkomden bijna 800 deelnemers, die zich volop lieten inspireren en de kans grepen om uitgebreid te netwerken.

We voelden ons dit jaar meer dan thuis op ons kantoor bij JIM (Jaarbeurs Innovation Mile, Utrecht), waar we ruim een jaar geleden naartoe zijn verhuisd. Een plek voor mooie ontmoetingen, ook in 2018.

Het Frankwatching-team wenst iedereen heel fijne kerstdagen!

Merry christmas and a happy new year

Prettige kerstdagen!

Team, auteurs, trainers en partners van Frankwatching.