Van ons, voor jou: warme kerstgroet & dankjewel!

0

Kerstmis 2018: tijd voor warmte, gezelligheid en samen zijn met je dierbaren. En omdat Frankwatching meer is dan alleen de medewerkers, willen we dit moment graag aangrijpen om onze community te bedanken.

Want behalve dat we dit jaar nieuwe collega’s mochten verwelkomen, hebben ook veel nieuwe auteurs en lezers de weg naar Frankwatching gevonden. We publiceerden in het afgelopen jaar meer dan 740 artikelen. Bedankt auteurs, voor het delen van je kennis, je betrokkenheid bij Frankwatching en het herschrijven na (soms) pittige vragen vanuit de redactie. Samen maken we ons platform steeds beter!

Een speciaal bedankje aan de leden van ons SEO-panel. Zij waarborgden dit jaar met hun scherpe feedback en opbouwende kritiek de kwaliteit van onze SEO-artikelen. Bedankt Rutger Steenbergen, Kim Pittoors, Nathan Veenstra, Wouter Olivier en Sven Molenaar!

Kerstkaart 2018

Zoals je weet, kun je bij Frankwatching niet alleen kennis opdoen via onze artikelen, maar ook via opleidingen, trainingen en online cursussen. Al met al heel veel mogelijkheden, die niet meer pasten onder de oude namen ‘Trainingen’ en ‘Webinars’. Daarom hernoemden we deze tak tot Frankwatching Academy, breidden we ons portfolio uit tot ruim 80 leerproducten én geven we nu ook trainingen in België. We hebben weer meer experts kunnen toevoegen aan onze lijst met trainers, waar we erg trots op zijn. Zonder deze trainers geen Academy, dus heel erg bedankt!

Via ons jobboard brengen we werkgevers en (nieuw) talent met elkaar in contact. Dat doen we graag, en veel. Steeds meer werkzoekenden melden zich aan voor onze e-mailalerts, zodat ze op de hoogte blijven van nieuwe vacatures. Ook ging dit jaar een langgekoesterde wens van ons (en jullie!) in vervulling: het is nu ook mogelijk om vacatures te zoeken op locatie. Bedankt voor jullie betrokkenheid!

Het blijft bijzonder om onze community in real life te ontmoeten. Kleinschalig tijdens trainingen, een pizza-sessie met LinkedIn-volgers of juist behoorlijk indrukwekkend op onze events. We organiseerden er 3 dit jaar: Digital Workspace, SocialToday en Conversational Commerce. Samen met onze sprekers, kennispartners en deelnemers hebben we 3 dagen vol kennis en inspiratie beleefd, zonder twijfel een van de hoogtepunten van het afgelopen jaar. Dank je wel!

En als laatste, maar zeker niet als minste: jij bedankt. Of je nou duidelijk zichtbaar bent met reacties onder artikelen, op social media, in trainingen, bij online cursussen, op events, of juist anoniem je kennis bijspijkert op Frankwatching: we zijn onwijs blij met je. Zonder jou geen Frankwatching. Dank je wel, namens het hele team én het netwerk, wensen we je heel fijne en warme kerstdagen!