Adv

Beter worden in je werk? Deze 8 boeken helpen je

0

Herken je dit? Maar doorgaan in je werk! Doen zoals je het altijd doet. Vaak werkt dat goed, maar soms is het zó fijn om te lezen hoe het anders kan. Effectiever, lichter, productiever en met meer resultaat! Deze 8 boeken kunnen je net dat duwtje in de nieuwe richting geven.

 

Cover Marketingplan op 1A1. Marketingplan op 1 A4

Wil je dat je marketingplan niet in de la belandt? Dan is het goed je tijd niet te besteden aan het maken van ellenlange plannen. Zorg ervoor dat je de essentie op 1 A4’tje krijgt. Volgens auteur Ment Kuiper van het boek Marketingplan op 1 A4 scoor je daarmee meer resultaat bij collega’s én klanten.

Digital-marketing-like-a-PRO-book-cover- klein2. Marketeers: kom uit je cocon en prepare, run & optimize

Wil je weten hoe je een helikopterview ontwikkelt en als marketeer uit je specialistische cocon komt? Daar is ook een boek voor! En dat heet: Digital marketing like a PRO – Prepare. Run. Optimize. Online marketing bestaat uit veel disciplines. Het boek biedt je houvast en zorgt ervoor dat je de online marketing strategie coherent kunt aanpakken. Lees hier de recensie over het boek.

Cover the wow starts now klein3. Gebruik de kracht van verhalen om je ideeën tot leven te wekken

Je herkent dit vast ook wel: je hebt een geweldig idee, maar je weet niet hoe je het moet overbrengen. Nou, roep dan de hulp in van dit boek getiteld The wow starts now. Het helpt je jouw idee tot leven te wekken met behulp van de kracht van storytelling. De juiste boodschap in de juiste vorm, steeds goed afgestemd op jouw publiek.

Visual-Doing-boek klein 4 en 5. Visual storytelling: pak een stift en teken je verhaal

Je kunt verhalen ook heel goed vertellen zonder woorden te gebruiken. Wil je dat je boodschap binnenkomt, raak dan het hart! Dat doe je met het inzetten op visuele middelen. Zo laat je je verhaal tot de verbeelding spreken. Minder woorden, meer tekenen! Dat leert Willemien Brand je in haar twee boeken Over Visual Thinking en Over Visual Doing. In deze recensie wordt een tipje van de sluier opgelicht.

digitaal minimalisme klein6. Win je aandacht terug (Digitaal minimalisme)

Aandachtsexpert Cal Newport biedt je in Win je aandacht terug (Digitaal minimalisme) een praktische methode om je tijd online radicaal terug te brengen. Niet minderen, laat staan stoppen, maar de technologie juist doelbewust gebruiken. Dat brengt je veel voordeel.

Waardevolle inhoud klein7. Zo beoordeel, ontwerp en verbeter je producten en diensten

Als nieuwe of bestaande producten, diensten of processen niet voldoen, zien we dat duidelijk. Maar waarom zijn ze niet goed? Met het boek Waardevolle eenvoud en het model van auteur Bart Schouten leg je snel de vinger op de zere plek.

Cover Handboek e-commerce klein8. Handboek E-commerce

Patrick Petersen schreef een heel dik boek over doelgerichte e-commerce. Dit crossmediale boek helpt je een plan te maken voor succesvolle e-commerce. Vol met handige voorbeelden, modellen & heldere stappen. Plus inzichten van experts zoals Pieter Zwart & Michel Schaeffer en Cor Molenaar.

Doe je voordeel met deze 7 mooie boeken. Veel leesplezier!